Представљање књиге “Дреаминг”


Градска библиотека Карло Бијелицки организује представљање књиге “Дреаминг” Данијеле Милосављевић, у среду, 20. марта 2019. године,у 18 сати, у сали Градске библиотеке (Дечје одељење, Трг цара Лазара број 3).

О књизи ће говорити: Мирјана Штефаницки Антонић и Снежана Алексић Станојловић,рецензенткиње збирке и Данијела Милосавлјевић, ауторка.

У оквиру програма наступиће и Саша Милосављевић, бас кларинетиста Српског народног позориште.

Домаћин вечери: Наташа Туркић, директорица Градске библиотеке Карло Бијелицки.

Мирјана Штефаницки Антонић: „Књига кратких прича необичног имена „Дреаминг“ литературни је првенац Данијеле Милосављевић (1965, Зрењанин). Свој наслов дугује првој причи у овој збирци, духу и филозофији Абориџина, изворног народа Аустралије, који тврде да се стварни живот заправо налази у сновима. Да ли је и списатељичин стварни живот у сновима, односно у времену које проводи у осмишљавању и записивању својих прича?
Ко смо ми? Шта сањамо? Да ли су наши снови животни? Треба ли да буду? Записи који шире поруку, пролазећи кроз Универзум. Људи би били хуманији и бољи…

Данијела Милосављевић је старословенски витез, ратник, јака особа. Овом књигом пролази кроз Велику краљевску капију – Богатирска врата у Кијеву… кроз Космос, удвојивши своје умеће стручњака за информационе технологије и списатељице, која је отелотворење обиља духовне лепоте…”


ПретходниПестицидима у Србији убијено више од 2.000 птица, кажњених нема
СледећиНОВО БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ “КЛУБА НА КУБ”

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.