Predstavljanje knjige Tabakera grofa Šekeriša

Predstavljanje knjige Borislava Kosanovića 

Utorak, 16. jun 2020. godine, u 18 sati, 

Dečje odeljenje Gradske biblioteke Karlo Bijelicki (Trg cara Lazara 3)

Svedočanstvo jednog vremena nezamislivih protivrečnosti, gorko ali izuzetno vredno, ovo je predeo u koji se pristizalo sa svih strana. Mnogih svedoka tog vremena više nema, neki su posustali, kao igračke potrošenih baterija, umorni od nemilosrdne igre v(j)etrova koji duvaju sa svih strana, preteći da nam zauvek izbrišu tragove i sećanja.

Snežana Pisarić Milić

Borislav Kosanović (1982), je pesnik i pisac, koji je do sada objavio tri zbirke poezije:  „Kada se snovi sruše”, „Četiri nijanse ljubavi” i „Pesnici umiru mladi”, kao i romana „Pod sjenkom bukove šume”, odnosno romansirane biografiju glumca Lazara Rokvuda „Povratak”. Kosanović je dobitnik nagrada Arte kuće za pesnika godine 2014. i 2015. godine. Njegov roman „Pod sjenkom bukove šume” su u Arte kući proglasili romanom 2016. godine.

U programu učestvuju: Vladimir Vujinović i Borislav Kosanović.

Domaćin večeri: Nataša Turkić, direktorica Gradske biblioteke Karlo Bijelicki. 

Program će biti održan uz poštovanje svih propisanih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19.

ПретходниRadnici „Severtransa“ traže smenu direktorice: Neredovne isplate zarada, mobing, diskriminacija stalno zaposlenih
СледећиString art – ljubav Miljane Kapetan iz Sombora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.