PREDSTAVLJEN PROJEKAT DIGITALIZACIJE USLUGA


Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i načelnica Gradske uprave Helena Roksandić Musulin, u sredu 20. novembra, održale su radni sastanak sa predstavnicima NALED-a i GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises.

Ovom prilikom održana je prezentacija projekta „Unapređenje opštinskih usluga u Srbiji i Bosni i Hercegovini uvođenjem ChatBot aplikacije”. Cilj projekta je da se unaprede usluge u pogledu transparentnosti i dostupnosti servisnih informacija, da se olakša komunikacija sa građanima putem digitalizacije odabranih servisnih usluga i stavi na raspolaganje 24 časa svakog dana svim građanima.

Projekat „Unapređenje opštinskih usluga u Srbiji i Bosni i Hercegovini uvođenjem ChatBot aplikacije“ treba da se realizuje u saradnji sa NALED-om, radi se o projektu koji je kompanija Saga New Frontier Group razvila sa GIZ -om i BFC SEE mrežom kao deo develoPPP.de fonda.

Sastanku su prisustvovali i Saša Milić ispred Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj, projektni menadžer u NALED-u Ivana Bogosavljević Čikić i  projektni menadžer u GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises Zoran Jakovljev.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.