PREDSTAVLJEN PROJEKAT DIGITALIZACIJE USLUGA

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i načelnica Gradske uprave Helena Roksandić Musulin, u sredu 20. novembra, održale su radni sastanak sa predstavnicima NALED-a i GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises.

Ovom prilikom održana je prezentacija projekta „Unapređenje opštinskih usluga u Srbiji i Bosni i Hercegovini uvođenjem ChatBot aplikacije”. Cilj projekta je da se unaprede usluge u pogledu transparentnosti i dostupnosti servisnih informacija, da se olakša komunikacija sa građanima putem digitalizacije odabranih servisnih usluga i stavi na raspolaganje 24 časa svakog dana svim građanima.

Projekat „Unapređenje opštinskih usluga u Srbiji i Bosni i Hercegovini uvođenjem ChatBot aplikacije“ treba da se realizuje u saradnji sa NALED-om, radi se o projektu koji je kompanija Saga New Frontier Group razvila sa GIZ -om i BFC SEE mrežom kao deo develoPPP.de fonda.

Sastanku su prisustvovali i Saša Milić ispred Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj, projektni menadžer u NALED-u Ivana Bogosavljević Čikić i  projektni menadžer u GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises Zoran Jakovljev.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниTežak udes: Mladić poginuo u sudaru automobila i autobusa
СледећиDa li su uginule ribe iz Velikog bačkog kanala prodavane na pijacama

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.