ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ УСЛУГА


Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин, у среду 20. новембра, одржале су радни састанак са представницима НАЛЕД-а и GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises.

Овом приликом одржана је презентација пројекта „Унапређење општинских услуга у Србији и Босни и Херцеговини увођењем ChatBot апликације”. Циљ пројекта је да се унапреде услуге у погледу транспарентности и доступности сервисних информација, да се олакша комуникација са грађанима путем дигитализације одабраних сервисних услуга и стави на располагање 24 часа сваког дана свим грађанима.

Пројекат „Унапређење општинских услуга у Србији и Босни и Херцеговини увођењем ChatBot апликације“ треба да се реализује у сарадњи са НАЛЕД-ом, ради се о пројекту који је компанија Saga New Frontier Group развила са GIZ -ом и BFC SEE мрежом као део develoPPP.de фонда.

Састанку су присуствовали и Саша Милић испред Одељења за локални економски развој, пројектни менаџер у НАЛЕД-у Ивана Богосављевић Чикић и  пројектни менаџер у GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises Зоран Јаковљев.

Послови информисања и односа са јавношћу


ПретходниТежак удес: Младић погинуо у судару аутомобила и аутобуса
СледећиДа ли су угинуле рибе из Великог бачког канала продаване на пијацама

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.