Preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić

dr Zoran Parčetić
Фото: соинфо

Posle kraće i teške bolesti u 56-oj godini života preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić, predsednik Skupštine grada Sombora.


primarijus-dr-Zoran-Parčetić-210x300

Zoran Parčetić je rođen 27.08.1963. godine u Somboru. Medicinski fakultet za zvanje doktora medicine završio je 1990.god. stručni ispit za zvanje doktora medicine položio je 1991. god. diplomu o završenim specijalističkim studijama i stečenom stručnom nazivu specijaliste opšte hirurgije stekao je 1997. godine, a zvanje Primarijusa dodeljeno mu je 30. septembra 2004. godine.

Zaposlen je u Opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru počev od  1987. godine, sa prekidima do danas.
Za zamenika direktora Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor imenovan je 19. decembra 2012. godine, na period od četiri godine.

Odbornik u Skupštini grada Sombora bio je od maja 2012. do  maja 2014. godine kada je izabran za člana Gradskog veća grada Sombora za oblast zdravstva i socijalne zaštite.

Za predsednika Skupštine grada Sombora izabran je na sednici Skupštine grada, održanoj  8. juna 2016. godine. Funkciju predsednika Skupštine je obavljao na stalnom radu.

Primarijus dr Zoran Parčetić je više od tri decenije bio igrač FK Radnički Sombor i član Skupštine kluba, a u periodu od februara 2013. godine do jula 2014. godine nalazio se na mestu predsednika FK Radnički. Pored fudbala, bio je zaljubljenik i u golubarstvo, dugogodišnji član udruženja „Sombor 1871“ i deo organizacionog tima Sajma peradarstva.
Primarijus dr Zoran Parčetić biće sahranjen u četvrtak 23. maja u 15 časova na Velikom katoličkom groblju u Somboru.
Komemoracija povodom smrti predsednika skupštine primarijusa dr Zorana Parčetića održaće se u Velikoj sali Skupštine grada, u četvrtak 23. maja u 9 časova.

NEKA MU JE VEČNA SLAVA

ПретходниLekari se bore za život migranata pronađenih u cisterni
СледећиPodrška dojenju na javnom mestu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.