Преминуо је примаријус др Зоран Парчетић

dr Zoran Parčetić
Фото: соинфо

После краће и тешке болести у 56-ој години живота преминуо је примаријус др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора.


primarijus-dr-Zoran-Parčetić-210x300

Зоран Парчетић је рођен 27.08.1963. године у Сомбору. Медицински факултет за звање доктора медицине завршио је 1990.год. стручни испит за звање доктора медицине положио је 1991. год. диплому о завршеним специјалистичким студијама и стеченом стручном називу специјалисте опште хирургије стекао је 1997. године, а звање Примаријуса додељено му је 30. септембра 2004. године.

Запослен је у Општој болници „Др Радивој Симоновић“ у Сомбору почев од  1987. године, са прекидима до данас.
За заменика директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор именован је 19. децембра 2012. године, на период од четири године.

Одборник у Скупштини града Сомбора био је од маја 2012. до  маја 2014. године када је изабран за члана Градског већа града Сомбора за област здравства и социјалне заштите.

За председника Скупштине града Сомбора изабран је на седници Скупштине града, одржаној  8. јуна 2016. године. Функцију председника Скупштине је обављао на сталном раду.

Примаријус др Зоран Парчетић је више од три деценије био играч ФК Раднички Сомбор и члан Скупштине клуба, а у периоду од фебруара 2013. године до јула 2014. године налазио се на месту председника ФК Раднички. Поред фудбала, био је заљубљеник и у голубарство, дугогодишњи члан удружења „Сомбор 1871“ и део организационог тима Сајма перадарства.
Примаријус др Зоран Парчетић биће сахрањен у четвртак 23. маја у 15 часова на Великом католичком гробљу у Сомбору.
Комеморација поводом смрти председника скупштине примаријуса др Зорана Парчетића одржаће се у Великој сали Скупштине града, у четвртак 23. маја у 9 часова.

НЕКА МУ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА


ПретходниЛекари се боре за живот миграната пронађених у цистерни
СледећиПодршка дојењу на јавном месту

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.