PRESRETAČI I VOZILO SA KAMERAMA KONTROLIŠU SAOBRAĆAJ NA TERITORIJI POLICIJSKE UPRAVE SOMBOR

policija sombor

Након серије тешких саобраћајних несрећа са смртним исхдом које су се претходних дана догодиле на територији Западнобачког округа, данас су у Сомбор стигли пресретачи и возило опремљено камерама за откривање саобраћајних прекршаја из Београда.

Како смо сазнали, они су већ на терену и са припадницима Полицијске управе Сомбор раде на откривању саобраћајних прекршаја, пре свега прекорачења брзине. Поред тога, акција је усмерена и на контролу коришћења сигурносног појаса, коришћења телефона у вожњи, итд. Према информацијама са терена, за сада су у Сомбору виђена два пресретача, али и једно возило опремљено камерама за откривање прекршаја.

Нисмо успели да добијемо званични падатак до када ће остати у Сомбору, а према незваничним информацијама, план је да ова акција на територији Полиијске управе Сомбор траје неколико дана без престанка.

Подсећамо да су се у свега два дана на територији Западнобачког округа догодиле три саобраћајне незгоде са смртним исходом. Најпре је у петак пре подне у саобраћајној незгоди код Апатина погинуо педестдвогодишњи М. Л. из Свилојева, у ноћи између петка и суботе у Стапару је живот изгубио двадесеттрогодишњи младић Г. К., а у суботу нешто пре поноћи у Сомбору и тридесетогодишња М. Ђ.

Све ове саобраћајне незгоде су се десиле баш у моменту када је полиција спроводила појачану контролу саобраћаја, усмерену на откривање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци.

Izvor: sombornjuz.rs

ПретходниSedmoro MRTVIH – odbio da stane pa se zakucao u kuću!
СледећиZavršena kampanja „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.