PRESRETAČI I VOZILO SA KAMERAMA KONTROLIŠU SAOBRAĆAJ NA TERITORIJI POLICIJSKE UPRAVE SOMBOR

policija sombor

Nakon serije teških saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishdom koje su se prethodnih dana dogodile na teritoriji Zapadnobačkog okruga, danas su u Sombor stigli presretači i vozilo opremljeno kamerama za otkrivanje saobraćajnih prekršaja iz Beograda.

Kako smo saznali, oni su već na terenu i sa pripadnicima Policijske uprave Sombor rade na otkrivanju saobraćajnih prekršaja, pre svega prekoračenja brzine. Pored toga, akcija je usmerena i na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa, korišćenja telefona u vožnji, itd. Prema informacijama sa terena, za sada su u Somboru viđena dva presretača, ali i jedno vozilo opremljeno kamerama za otkrivanje prekršaja.

Nismo uspeli da dobijemo zvanični padatak do kada će ostati u Somboru, a prema nezvaničnim informacijama, plan je da ova akcija na teritoriji Poliijske uprave Sombor traje nekoliko dana bez prestanka.


Podsećamo da su se u svega dva dana na teritoriji Zapadnobačkog okruga dogodile tri saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodom. Najpre je u petak pre podne u saobraćajnoj nezgodi kod Apatina poginuo pedestdvogodišnji M. L. iz Svilojeva, u noći između petka i subote u Staparu je život izgubio dvadesettrogodišnji mladić G. K., a u subotu nešto pre ponoći u Somboru i tridesetogodišnja M. Đ.

Sve ove saobraćajne nezgode su se desile baš u momentu kada je policija sprovodila pojačanu kontrolu saobraćaja, usmerenu na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Izvor: sombornjuz.rs

ПретходниSedmoro MRTVIH – odbio da stane pa se zakucao u kuću!
СледећиZavršena kampanja „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.