Prethodne sedmice čak 11 saobraćajnih nesreća u Somboru

Saobracajna-policija-sombor

Prethodne sedmice čak 11 saobraćajnih nesreća u Somboru, 19 vozača isključeno iz saobraćaja zbog alkohola!

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 19 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Kula nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Osam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 57 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 271 prekršajni nalog. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Izvor: RTV

ПретходниIzložba „Prostori intimnog“ 28. januara u Somboru
СледећиAKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI 27. JANUARA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.