„Prevencija diskriminacije“ – obuka za vršnjačke edukatore Sombora

somborski-edukativni-centar

Somborski edukativni centar poziva mlade iz tog grada i okolnih sela, koji imaju između 15 i 30 godina da se prijave na obuku za vršnjačke edukatore za prevenciju diskriminacije.

Obuka je besplatna, a rok za prijavu je utorak, 12. oktobar, kaže za naš Radio Srđan Vlaškalić, izvršni direktor Somborskog edukativnog centra i dodaje da je Centar jedan od partnera Grada u projektu nazvanom „Lokalna zajednica u službi ličnog i socijalnog razvoja mladih u Somboru“.

Mladi koji su zainetresovani da postanu vršnjački edukatori treba da popune formular koji se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra set.org.rs.


„Obuke se realizuju u terminima od 15. do 17. oktobra i od 29. do 30. oktobra, dakle dva modula po tri dana, na kojima su obezbeđeni obroci i materijal za rad i nakon te obuke, maldi koji budu prošli taj trening će zajedno sa mentorima biti podržani da osmisle scenarija za radionice koje će biti u novembru realizovane po srednjim školama u Somboru na temu „Prevencija diskriminacije“, u parovima“ rekao je Vlaškalić.

Obuka je besplatna odnosno finansira ga Ministarstvo omladine i sporta zajedno sa lokalnim partnerima.

 Izvor: RTV (Mirjana Damjanović)

ПретходниZa dva dana na porodične kuće dvojice privrednika bačene bombe
СледећиNOVI RASPORED ZA TRENAŽNI RAD U SPORTSKOM CENTRU „SOKO“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.