PRIJAVI KOMUNALNI PROBLEM

Aplikacija komunalni problem Sombor

BRŽE REŠAVANJE KOMUNALNIH PROBLEMA I UZ POMOĆ APLIKACIJE „PRIJAVI KOMUNALNI PROBLEM“

Gradska uprava grada Sombora veliku pažnju poklanja elektronskim uslugama kako bi građanima omogućila lakšu, bržu i efikasniju komunikaciju sa gradskim strukturama bez nepotrebnog trošenja vremena. Radi se o aplikaciji „Prijavi komunalni problem“ tako da građani nepropisno parkiranje, divlje deponije, rupe na putevima, oštećene kontejnere, oštećene klupe, ili neki drugi problem, osim preko sajta grada, od sada mogu prijaviti i uz pomoć ove aplikacije.

Putem aplikacije „Prijavi komunalni  problem“ stanovnici svih naseljenih mesta na teritoriji grada Sombora su u prilici da na jednostavan i  brz način prijave komunalni problem bilo koje kategorije. Na ovaj način omogućava se stalna komunikacija sa građanima i rešavanje problema uz njihovu pomoć, a izbegavaju se procedure i papirologija koje su građanima komplikovane i zamorne.


Uz pomoć ove aplikacije imate  mogućnost da brzo i jednostavno prijavite komunalni problem na teritoriji grada Sombora i to jednostavnim korišćenjem vlastitih pametnih mobilnih telefona. Nakon što posetite adresu www.prijavi.rs (ili skenirate QR kod), popunite osnovne podatke o problemu, na licu mesta fotografišete određeni komunalni problem i prosledite prijavu, nadležne gradske službe će ga rešiti u najkraćem mogućem roku. Aplikacija koristi GPS pomoću kojeg se određuje tačna lokacija na kojoj se određeni problem nalazi. Aplikaciju možete koristiti i kao anonimni korisnik odnosno bez obaveze ostavljanja svoje mejl adrese, imena i prezimena.

Kao grad koji razvija nove modele i načine komunikacije sa građanima, ovim putem pozivamo sve sugrađane da aktivno  koriste novu aplikaciju „Prijavi komunalni problem“  i na taj način  pomognu da učinimo naš grad još lepšim i uređenijim.

ПретходниPredavanje Mendi Mening
СледећиNova stolarija na kredit!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.