ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА СОМБОРА


Локална власт Града Сомбора, желећи да изађе у сусрет потребама својих суграђана, отвориће своја врата, тако да ћете бити у прилици да се лично обратите градоначелнику Сомбора Антониу Ратковићу и заменици градоначелника Љиљани Тици.

Децембарски пријем грађана одржаће се у уторак, 29.12.2020. године у згради Жупаније, први спрат, у времену од 8 до 12 часова, када ће градоначелник примати заинтересоване грађане који желе да разговарају о различитим темама из делокруга рада локалне самоуправе, о проблемима и недоумицама које се односе на свакодневни живот у месним заједницама и граду, као и о томе на који начин Град Сомбор може да помогне.

Грађани који желе састанак са градоначелником, треба да закажу пријем позивом на број телефона 025/468-269, или путем електронске поште на мејл адресу: prijemgradjana@sombor.rs, најкасније до 20. у текућем месецу.

Уколико се пријем заказује путем електронске поште, потребно је навести име и презиме, као и кратак опис теме, или опис проблема због ког грађани желе сусрет са градоначелником.


ПретходниСомбор преусмерава новац!
СледећиКОВИД АМБУЛАНТА ОД СУБОТЕ 12. ДЕЦЕМБРА РАДИ НА НОВОЈ АДРЕСИ

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.