PRIZNANJA NAJHUMANIJIMA

Davaoci krvi Sombor

Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, danas je u Velikoj sali Gradske kuće u Somboru upriličeno svečano uručenje priznanja za jubilarne davaoce krvi i učenike koji su nagrađeni na literarnom i likovnom konkursu „ Krv život znači“.

Pozdravljajući prisutne i čestitajući praznik, Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora, istakao je da dve i po godine ima čast da sarađuje sa organizacijom Crvenog krsta,  da je svaki put rado uključen u projekte koje zajednički realizuju Crveni krst i grad Sombor, ali i da je, kao dobrovoljni davaoc krvi, i sam član najhumanije porodice.

Direktorka Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine prim. dr. Sanja Bogdanović zahvalila se davaocima i čestitala im Nacionalni dan dobrovoljnih davaoca krvi, a posebno se zahvalila onima koji su ovom prilikom dobili priznanja i istakla dobru saradnju Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i organizacije Crvenog krsta Sombor.

Predsednik Crvenog krsta Sombor doc. dr Miloš Petrović rekao je da je svako ko je makar jednom dao krv nakon toga osetio jedan miks radosti, zadovoljstva i ponosa na samog sebe.

Priznanja su uručena davaocima koji su u 2018. godini ostvarili 35, 50 i 75 dobrovoljnih davanja krvi, a posebno priznanje uručeno je Jakob Juliju koji je u 2018. godini ostvario 100-to davanje tečnosti koja život znači.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниVeče Pedagoškog fakulteta „Deca u nama znaju sve“
СледећиBlog ti pomogao

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.