Prodat poslednji Lamborghini Aventador

lamborghini

Poslednji Lamborghini Aventador coupe koji još uvek nije izašao iz postrojenja u Sant’Agata Bologneseu, već je prodat na aukciji.

Iako automobil tek treba da „stane na točkove“, to nije sprečilo zainteresovane da daju ponude za Aventador LP 780-4 Ultimae. Najviša ponuda je iznosila 1.603.125 dolara, navodi Klix.ba.

Ova cena ne uključuje samo automobil, jer je Lamborghini ušao i u svet NFT-a. U saradnji s umetnicima Kristom Kim i Steveom Aokijem te kompanijom INVNT GROUP, kreiran je unikatni NFT koji sadrži digitalnu verziju stvarnog automobila koji je smešten u digitalni svet sličan Marsu.

Kim i Aoki nisu tek tako kreirali NFT za specijalni Aventador. Oni su sarađivali s Lamborghinijevim Ad Personam programom na dizajnu eksterijera i unutrašnjosti, a izabrali su minimalistički pristup kako bi bio unikatan kao i NFT.

Boja je mešavina Nethuns plave i Noctis crne, a plava boja s prednjeg dela automobila polako prelazi u potpuno crnu boju zadnjeg dela Aventadora.

U unutrašnjosti su crne površine sa narandžastim detaljima, ali narandžasta ima efekat sličan eksterijeru. Inspirisana je „izlaskom sunca na Marsu“. Automobil je videla samo jedna osoba do sada, a to je njegov novi vlasnik, naravno, osim onih koji rade na njemu.

Osim automobila i NFT-a, kupac poslednjeg Aventadora dobija i različite vrste VIP tretmana od Lamborghinija. To uključuje ekskluzivni uvid u budućnost modela, ekskluzivne aktivnosti s lokalnim distributerom Lamborghinija, privatnu turneju u Lamborghinijevom muzeju, kao i susret s NFT umetnicima.

Automobil će biti proizveden ove godine, a isporuka kupcu se očekuje u decembru.

Izvor: b92

ПретходниMobilni vulkanizer – koliko košta, gde sve dolazi i druga pitanja
Следећи„ZELENILU“ ZA UKLANJANJE AMBROZIJE 9 MILIONA, „VODOKANALU“ ZA ODRŽAVANJE JAVNIH ČESMI 2,2 MILONA DINARA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.