ПРОГРАМЕР СТАВИО ЗИМСКЕ ТОЧКИЋЕ НА КАНЦЕЛАРИЈСКУ СТОЛИЦУ

Фото: Dreamstime.com

БЕОГРАД, 10. децембар 2018, (Њуз) – Програмер Јован Перић (27) из Београда објавио је да је на своју канцеларијску столицу ставио зимске точкиће за предстојећу сезону, чиме је постао први човек који је почео да користи зимску опрему у канцеларијским условима.

Он је објаснио се на овај чин одлучио јер више није могао да слуша колеге возаче како данима причају само о зимским гумама.

– По цео дан причају о маркама гума, типовима шара и додатној зимској опреми. Осећао сам се искљученим, као да немам о чему да причам са њима, уопште нисам могао да се укључим у разоговор. Зато сам на свих пет точкица поставио зимске гуме, као и мале ланце за снег и држаћу их до 1. априла – навео је Перић.

Он каже да, иако можда делује да је у питању само његова жеља да себи обезбеди тему за разговор са колегама, зимски точкићи побољшавају и безбедност током вожње у фотељи.

– Нови точкићи много боље пријањају за подлогу и више ми се не дешава да проклизам по поду кад се мало јаче одгурнем од једног стола до другог. Такође, кочење је много краће него са обичним летњим точкићима – објаснио је Перић и додао да се нада да ће и друге колеге поћи његовим стопама, то јест траговима и уградити зимске точкиће.

Аутор: Ненад Милосављевић
Извор: њуз.нет


ПретходниВЕЧЕРАС ПОЧИЊУ ЧАРОЛИЈЕ
СледећиДВА СОМБОРЦА УХАПШЕНА У НОВОМ САДУ

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.