Prohodan put ka Subotici

radovi_sombor

Ograničenje brzine na deonici između Alekse Šantića i Svetozar Miletića 50 kilometara na sat. Vozila se na deonici od Svetozar Miletića do Sombora propuštaju neizmenično.

Putevi Srbije su saopštili da je nakon obustave zbog radova na rehabilitaciji na državnom putu I B reda (broj 12), na deonici od gotovo 11,8 kilometara. od izlaza iz naseljenog mesta Aleksa Šantić do ulaza u naseljeno mesto Svetozar Miletić izmenjen režim saobraćaja. Brzina kretanja vozila ograničena je na 50 km/h.

Odgovorni podsećaju da je alternativni putni pravac – državni put II A reda (broj 105), Bajmok – Pačir – Stara Moravica – Bački Sokolac, državni put II A reda broj 106, Krivaja – Gornja Rogatica – Telečka – Kljajićevo i državni put II B reda broj 304 Čonoplja – Svetozar Miletić.

Javno preduzeće zaduženo za održavanje puteva obelodanilo je i da se na istom ovom putu, uporedo odvijaju i radovi na deonici Svetozar Miletić – Sombor, koji će trajati do početka oktobra. – U periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na državnom putu I B reda (broj 12), na deonici Svetozar Miletić – Sombor u dužini od deset kilometara.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila – objavili su nadležni.

Učesnicima u saobraćaju, na ovim deonicima, upućen je apel da poštuju saobraćajna signalizacija i da prilagode brzina kretanja u zoni radova.

savamajstor @ soinfo.org

ПретходниPosadi Svoj Hlad
СледећиSAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA URUČIO POKLONE VRTIĆIMA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.