PROMOCIJA FITNESA I ZDRAVOG ŽIVOTA

10. Фитнес дана у Сомбору
Учесници и организатори 10. Фитнес дана у Сомбору

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora, a uz podršku grada Sombora i Sportskog centra Soko, 11. maja 2019. godine održan je 10. Fitnes dan u Velikoj sali Sokolskog doma u Somboru.

Program se sastojao iz dva dela: zumba fitnesa i kangu fitnesa, a okupio je mnogobrojne ljubitelje ovih disciplina, kako iz Srbije, tako i iz regiona.

Ispred grada Sombora prisutne je pozdravila većnica za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović. „Zadovoljstvo mi je što imamo mogućnost da vidimo toliko žena i muškaraca koji se bave sportom u želji da doprinesu svom celokupnom zdravlju. Želim da pozdravim sve naše goste koji su došli iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Ukrajine, Mađarske i cele Srbije. Zaista je lepo videti da svi ovde vežbaju zajedno“ rekla je ovom prilikom Kosanović.Manifestaciji su prisustvovali i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Milan Stakić , predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije Branko Vujević.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i prijateljima manifestacije: Crveni krst Sombor, Top Stop Auto, Kafe Kalipso, Lanč bar Vju, Dunav osiguranje – Sombor, Turističkoj organizaciji grada Sombora.

Na Fitnes danu je obeleženo i 5. godina Kangoo džampsa – fitnes programa u Srbiji, gde je Časom rukovodila Kinga Sebastian , promoter za Srbiju.

Zumba fitnes je protekla u odličnoj atmosveri i gostima iz svih naših gradova a domaćin je bila naša sugrađanka Vera Predmerski.

Za sledeću godinu je dogovoren veliki Sportsko rekreativan događaj, gde će se obeležiti 10. godina programa – Besplatna sportska rekreacija za žene u gradu Somboru i naseljenim mestima.

Organizacioni odbor: Ilija Lalić, Predrag Mandić, Antonija Nađ Kosanović i Milan Stakić.

ПретходниRehabilitacija o trošku PIO Fonda
СледећиJazzbuka u Stanišiću

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.