Promocija knjige Branislava Grkovića „Jureći ljubav“

Branislav-Grkovic-Jureci-ljubav

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki organizuje promociju prve knjige Branislava Grkovića „Jureći Ljubav„. Program je zakazan za sredu, 8. juna, u 18 časova, u kafeu Salaš u srcu grada. O knjizi će govoriti autor, Branislav Grković, u razgovoru sa direktorkom Biblioteke, Natašom Turkić.

„… jureći ljubav, hvatao sam samo kraj“, stihovi su maestralnog pesnika Aleksandra ST Stojkovića, a mogli bi biti i moto ove dirljive zbirke kratkih priča. Iako Bane u životu trči duge pruge, u svojoj prvoj knjizi se posvetio kratkim stazama. Znamo kakve su to trke – eksplozivne, emotivne i prolete u trenu. Bane je, koristeći jednostavne dijaloge i mikromizanscen, vešto napisao priče koje bi mogle biti i crtice iz intimnog života svakoga od nas. Ukratko, šta se dešava kad jurimo ljubav, a svako trči u svojoj stazi… Slavoljub Stanković, pisac

Branislav Grković rođen je u Somboru 1978. godine.  Živi u Beogradu gde je diplomirao na Fakultetu političkih nauka. Po obrazovanju i veroispovesti je, kako sam navodi, novinar. 

ПретходниPočela isplata 100 evra u dinarskoj protivvrednosti mladima od države
СледећиTepkosova otkupna mesta ponuđena iz stečaja za 47 miliona dinara

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.