Promocija knjige Moja ljubav Nikola Tesla

Moja-ljubav-Nikola-Tesla

Danas, 9. marta 2022. godine, u 18 časova u Sali Dečjeg odeljenja Biblioteke (Trg cara Lazara 3) održaće se promocija knjige Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“.

Moja ljubav Nikola Tesla“ otkriva drugu stranu Tesline prirode: nežnog, pažljivog, duboko moralnog čoveka… Ljubitelji romansiranih biografija uživaće u novom romanu Ane Atanasković, koja nam je otkrila kako je tekao proces stvaranja ovog romana i koliko u njemu ima fikcije, a koliko stvarnih činjenica…

Ana Atanasković je književnica sa stilom. Rođena je u Kruševcu 1973. godine. Diplomirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od 1992. godine u Beogradu i živi.

Autorka je sledećih knjiga: zbirka priča „Beogradske majske priče“, roman „Duet duša“, roman „Jelena Anžujska“, roman „Moja ljubav Nikola Tesla“, zbirka priča „Beograd je ljubav“, roman “Kraljica jorgovana” , roman “Davorjanka Paunović”…

Novinarsku karijeru je započela u modnom časopisu ELLE. Dalje je pisala za diplomatski časopis VipTripDiplomatic (od prvog do poslednjeg broja), u časopisima Vodič za život i Sensa. Pisala je i za časopis Lepota&Zdravlje. Bila je saradnica mnogih sajtova (hrvatski književni portal CitajMe, ruski portal InSerbiaEsquireBeograduzivo). Trenutno piše za Ilustrovanu politiku i sajtove Infoprevodi i Kaldrma.

ПретходниKoncert balkanske muzike u Somboru
СледећиOd sutra ograničena cena evrodizela i benzina 95 na još 30 dana

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.