Prošle sedmice 16 saobraćajki u okrugu

saobracajna-policija

Prema izveštaju Policijske uprave u Somboru dve osobe su zadobile teške, a sedam lake telesne povrede.

Tokom prethodne nedelje u Zapadnobačkom okrugu evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda. Dve osobe zadobile su teške, a sedam lake telesne povrede.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača, dok su četvorica zadržana zbog nasilničke vožnje.


Na teritoriji Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a jedan zbog nasilničke vožnje.

U opštini Apatin dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede, dok je jedan vozač zadržan zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Na teritoriji opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam, a zbog nasilničke vožnje tri vozača.

Tokom prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru napisana su 92 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 368 prekršajnih naloga.

Izvor: triletrip @ Soinfo.org 

ПретходниArt okupacija zakazana za petak
СледећиŽofi Horvat zlatna na najkraćoj deonici

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.