PRVI LETNJI KAMP ZA OSOBE LEČENE OD RAKA

Pozivamo Vas da svojom ličnom donacijom podržite kampanju za prikupljanje sredstava  na platformi Donacije.rs za PRVI LETNJI KAMP ZA OSOBE LEČENE OD RAKA koji će se održati u Bačkom Monoštoru od 5-8 septembra, u kampu Crvenog krsta u organizaciji somborskog Društva za borbu protiv raka.

Na Kampu ćemo biti domaćini za 50 osoba lečenih od raka iz cele Srbije, članove Nacionalne asocijacije lečenih od raka.

Cilj kampa je da osobe lečene od raka osnažimo, pomognemo i edukujemo da lakše i kvalitetnije žive sa bolesti. Jedan od načina je i da borave u prirodi, rekreiraju po svojim mogućnostima (šetnja, pecanje, kupanje, joga), a uz podršku stručnih lica.

Kajakaški klub iz Bezdana i Dragon klub „Motion“ iz Beograda će doveslati do Bačkog Monoštora Zmajev čamac i time omogućiti ženama lečenim od raka dojke borbu protiv limfedema ruke (to je u svetu priznata metoda za smanjenje otoka ruke nakon operacije raka dojke).

Kampanja prikupljanja sredstava je u završnici, sakupili smo više od 80% sredstava, što znači da će kamp biti sigurno održan.

Da bi imali potpuno ostvarenje kampanje nedostaje nam još 82.000 dinara koje treba da sakupimo u sledećih 9 dana – danas je 8.7.19. ( do sada smo sakupili 489.586 dinara od potrebnih 572.000 dinara). Mnogo će nam značiti Vaše ime među donatorima.

Minimalni iznos donacije je 500 dinara i može se uplatiti direkno na LINKU ili na račun našeg udruženja: Društvo za borbu protiv raka Sombor 325-9500600018784-55

Unapred se zahvaljujemo na podršci da realizujemo kamp, a da kroz njega u još lepšem svetlu predstavimo naše udruženje, naše sugradjane, i naš grad.

Srdačan pozdrav, dr Đerđi Šarić, kontakt: 063.518.257

ПретходниKonferencija za medije
СледећиU kafileriju koja je „trn u oku“ Somborcima stiže još 150 tona otpada

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.