PUT ZA GRANIČNI PRELAZ

Фото: sombor.rs

ZVANIČNO OTVOREN ATARSKI PUT U RASTINI, KOJI SPAJA NASELJENO MESTO I PUT ZA GRANIČNI PRELAZ

Juče je u Rastini izvršena primopredaja radova na pojačanom održavanju atarskog puta u Rastini, koji je veoma značajan za stanovnike Rastine, s obzirom da je približio granični prelaz samom mestu, a i za vreme zimskih meseci kada su ekstremni uslovi, tj snežni nanosi, ovaj put će im omogućiti lakši prilaz samom mestu.

Primopredaji radova a može se reći i zvaničnom otvaranju ovog atarskog puta prisustvovali su osim predstavnika izvođača radova i nadzornog organa i zamenik gradonačelnice grada Sombora Antonio Ratković, Gradski većnik zadužen za komunalnu oblast Miroslav Kovačić, Darko Radulović, većnik za oblast poljoprivrede, kao i direktor JKP „Prostor“ Sombor Goran Nonković i predstavnici odeljenja za poljoprivredu grada Sombora.

– Radi se o atarskom putu u dužini od 880 metara, a radove je finansirao grad Sombor zajedno sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu. Sredstva su dobijena na konkursu Pokrajinskog sekretarijata, što dokazuje da samo dobrom organizacijom i planiranjem možemo brzo da reagujemo i obezbedimo sredstva koja nam mogu pomoći da uradimo mnogo toga na području grada Sombora. Izvođač radova je V.D. “Jugokop“ Podrinje a nadzor nad radovima je izvršilo JKP „Prostor“ Sombor – rekao je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković.

– Ovo je za meštane Rastine veoma značajan put, koji je kao što vidite, izuzetno dobro urađen. Preduzeće „Jugokop“ Podrinje je uradio dobar posao u zadatim rokovima a mi sa gradskim većnikom za poljoprivredu, odeljenjem za poljoprivredu kao i gradskom upravom pravimo jedan dobar dinamičan plan, kako bi iduće godine atarske puteve u našem gradu digli na jedan viši nivo u smislu održavanja i opremanja, i to se ne odnosi samo na cementnu stabilizaciju koju smo uradili u Kljajićevu, nego na ovaj nivo kakav vidimo ovde u Rastini. Inače, Sombor po veličini atarskih puteva u dužini od 19.740 km je prvi u Srbiji – izjavio je direktor JKP „Prostor“ Sombor, Goran Nonković.

Izvor: sombornjuz.in.rs

ПретходниBICIKLISTIČKA RUTA EVROPSKI AMAZON
СледећиSKI OPENING KOPAONIK

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.