Putevi Srbije: Radovi na više puteva


STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

Na auto-putu E-75, u zoni petlje „Mali Požarevac“, od danas do 3. oktobra, u okviru rehabilitacije kolovoza, izvodiće se i radovi na sanaciji bankine i ivičnjaka, doći će do faznog zatvaranja izlivne trake Niš-Mladenovac, saopštili su „Putevi Srbije“.

Saobraćaj će se na pravcu Niš-Beograd odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na petlji „Petlovo Brdo“, na delu državnog puta I B reda broj 22 i I A reda broj 1, od sutra će se izvoditi radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta.

U toku izvođenja radova, doći će do obustave saobraćaja na lokalnom putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).

Na deonici petlja „Novi Sad Centar“ – petlja „Novi Sad Istok“, smer Novi Sad – Beograd, sutra će se od 7.00 do 19.00, na desnoj servisnoj saobraćajnici, paralelnoj sa auto-putem E-75, obavljati radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka servisne saobraćajnice kod Novog Sada, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navode „Putevi Srbije“.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima takođe nema zadržavanja, dok na izlazu iz zemlje teretna vozila na Kelebiji, Batrovcima i kod Šida čekaju tri sata, kod Bačke Palanke dva, a na Horgošu 60 minuta.

AMS upozorava vozače na jesenje uslove vožnje

Auto-moto savez Srbije izveštava o umerenom broju vozila koji se očekuje na svim važnim i frekventnim putevima u Srbiji, te upozorava vozače na jesenje uslove vožnje uz povremenu maglu, nisku oblačnost i smanjenu vidljivost posebno preko planinskih prevoja, mogu biti razlog usporenog kretanja vozila.

Dodatna opreznost, kako navode u saopštenju, potrebna je zbog mogućih odrona.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

PrethodniNovi uspeh mladog tenisera iz Sombora
SledećiSeoske sportske igre – finale

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.