Putevi Srbije: Radovi na više puteva

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

На ауто-путу Е-75, у зони петље „Мали Пожаревац“, од данас до 3. октобра, у оквиру рехабилитације коловоза, изводиће се и радови на санацији банкине и ивичњака, доћи ће до фазног затварања изливне траке Ниш-Младеновац, саопштили су „Путеви Србије“.

Саобраћај ће се на правцу Ниш-Београд одвијати претицајном и возном саобраћајном траком.

Због радова на петљи „Петлово Брдо“, на делу државног пута I B реда број 22 и I А реда број 1, од сутра ће се изводити радови на изградњи надвожњака изнад локалног пута.

У току извођења радова, доћи ће до обуставе саобраћаја на локалном путу Железник-Раковица (кружни пут Кијево).

На деоници петља „Нови Сад Центар“ – петља „Нови Сад Исток“, смер Нови Сад – Београд, сутра ће се од 7.00 до 19.00, на десној сервисној саобраћајници, паралелној са ауто-путем Е-75, обављати радови на машинском крпљењу коловоза.

За саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака сервисне саобраћајнице код Новог Сада, а саобраћај ће бити преусмерен у претицајну саобраћајну траку.

На наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила, наводе „Путеви Србије“.

Према информацијама Управе граничне полиције, на путничким терминалима такође нема задржавања, док на излазу из земље теретна возила на Келебији, Батровцима и код Шида чекају три сата, код Бачке Паланке два, а на Хоргошу 60 минута.

АМС упозорава возаче на јесење услове вожње

Ауто-мото савез Србије извештава о умереном броју возила који се очекује на свим важним и фреквентним путевима у Србији, те упозорава возаче на јесење услове вожње уз повремену маглу, ниску облачност и смањену видљивост посебно преко планинских превоја, могу бити разлог успореног кретања возила.

Додатна опрезност, како наводе у саопштењу, потребна је због могућих одрона.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

ПретходниNovi uspeh mladog tenisera iz Sombora
СледећиSeoske sportske igre – finale

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.