Putevi Srbije: Radovi na više puteva


STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

Na auto-putu E-75, u zoni petlje “Mali Požarevac”, od danas do 3. oktobra, u okviru rehabilitacije kolovoza, izvodiće se i radovi na sanaciji bankine i ivičnjaka, doći će do faznog zatvaranja izlivne trake Niš-Mladenovac, saopštili su “Putevi Srbije”.

Saobraćaj će se na pravcu Niš-Beograd odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na petlji “Petlovo Brdo“, na delu državnog puta I B reda broj 22 i I A reda broj 1, od sutra će se izvoditi radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta.

U toku izvođenja radova, doći će do obustave saobraćaja na lokalnom putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).

Na deonici petlja “Novi Sad Centar“ – petlja “Novi Sad Istok“, smer Novi Sad – Beograd, sutra će se od 7.00 do 19.00, na desnoj servisnoj saobraćajnici, paralelnoj sa auto-putem E-75, obavljati radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka servisne saobraćajnice kod Novog Sada, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navode “Putevi Srbije”.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima takođe nema zadržavanja, dok na izlazu iz zemlje teretna vozila na Kelebiji, Batrovcima i kod Šida čekaju tri sata, kod Bačke Palanke dva, a na Horgošu 60 minuta.

AMS upozorava vozače na jesenje uslove vožnje

Auto-moto savez Srbije izveštava o umerenom broju vozila koji se očekuje na svim važnim i frekventnim putevima u Srbiji, te upozorava vozače na jesenje uslove vožnje uz povremenu maglu, nisku oblačnost i smanjenu vidljivost posebno preko planinskih prevoja, mogu biti razlog usporenog kretanja vozila.

Dodatna opreznost, kako navode u saopštenju, potrebna je zbog mogućih odrona.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.