Radionica recepture za žene iz Sombora i okoline

U sredu 8. jula u Mesnoj zajednici u Stanišiću za sve zainteresovane žene iz Sombora i okoline biće organizovana besplatna radionica pod nazivom “Razvoj i standardizacija receptura proizvoda od voća i povrća”.

Jednodnevna obuka (od 10 do 15 časova) realizuje se u okviru projekta “Osnaživanje žena na tržištu rada i razvoja malih biznisa”, a predavač će biti dr Mile Veljović asistent na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu i predsednik Prehrambeno – tehnološkog saveta Srbije.

Radionicu mogu da pohađaju sve žene iz Sombora i okolnih mesta koje se bave poljoprivredom i preradom hrane, a žele da uz rad i konsultacije sa tehnologom unaprede svoja znanja.

Sve kandidatkinje koje žele da pohađaju radionicu, mogu se prijaviti slanjem sledećih podataka na mejl adresu: onasnazivanje@fondb92.org: ime i prezime, kontakt telefon, radni status (zaposlena/nezaposlena/samozaposlena) i odgovor na pitanje zašto žele da učestvuju u radionici ili putem telefona +381 64 244 70 75.

Prijave su otvorene do ponedeljka 6. jula u podne. Učesnicama koje dolaze iz mesta van Stanišića biće refundirani troškovi prevoza.

Događaj se organizuje u saradnji sa ženama okupljenim oko Udruženja “Somborska dobra bašta” koje se bavi proizvodnjom i preradom čeri paradajza gajenog po organskim principima.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, organizatori raidonice pridržavaće se svih mera i preporuka u cilju sprečavanja širenja virusa kovid-19, a svim učesnicama biće obezbeđene maske i alkohol za dezinfekciju.

PrethodniBicikl za razvoj malog biznisa
SledećiOd keramičarskog zanata do umetnosti

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.