Radionica recepture za žene iz Sombora i okoline

У среду 8. јула у Месној заједници у Станишићу за све заинтересоване жене из Сомбора и околине биће организована бесплатна радионица под називом “Развој и стандардизација рецептура производа од воћа и поврћа”.

Једнодневна обука (од 10 до 15 часова) реализује се у оквиру пројекта “Оснаживање жена на тржишту рада и развоја малих бизниса”, а предавач ће бити др Миле Вељовић асистент на Пољопривредном факултету у Београду и председник Прехрамбено – технолошког савета Србије.

Радионицу могу да похађају све жене из Сомбора и околних места које се баве пољопривредом и прерадом хране, а желе да уз рад и консултације са технологом унапреде своја знања.

Све кандидаткиње које желе да похађају радионицу, могу се пријавити слањем следећих података на мејл адресу: onasnazivanje@fondb92.org: име и презиме, контакт телефон, радни статус (запослена/незапослена/самозапослена) и одговор на питање зашто желе да учествују у радионици или путем телефона +381 64 244 70 75.

Пријаве су отворене до понедељка 6. јула у подне. Учесницама које долазе из места ван Станишића биће рефундирани трошкови превоза.

Догађај се организује у сарадњи са женама окупљеним око Удружења “Сомборска добра башта” које се бави производњом и прерадом чери парадајза гајеног по органским принципима.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, организатори раидонице придржаваће се свих мера и препорука у циљу спречавања ширења вируса ковид-19, а свим учесницама биће обезбеђене маске и алкохол за дезинфекцију.

ПретходниBicikl za razvoj malog biznisa
СледећиOd keramičarskog zanata do umetnosti

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.