RASPISAN POZIV ZA RASPODELU SREDSTAVA

Javni poziv za dodelu sredstava za realizaciju Lokalnog akcionog plana (LAP) Roma grada Sombora u 2019. godini, raspisan je danas i predloge projekata udruženja građana mogu podnositi narednih 15 dana.

Predloge projekata mogu podnositi udruženja građana koja se bave unapređenjem položaja Roma i Romkinja, koja imaju sedište na području grada Sombora i ispunjavaju druge uslove precizirane Javnim pozivom.
Predlozi projekata mogu se odnositi na jednu od mera LAP-a Roma koje će se finansirati ovim javnim pozivom, odnosno projekti se mogu odnositi na podršku i uključivanje Roma u obrazovni sistem, materijalnu podršku učenicima romske nacionalnosti, organizovanje seminara koji imaju za cilj jačanje svesti o značaju obrazovanja.
Predlozi projekata mogu se odnositi na povećanje nivoa znanja o značaju zdravlja i preventivne kontrole i obezbeđivanje materijalne podrške najugroženijim romskim porodicama. Predlozi projekata podnose se u štampanom obliku, u zatvorenoj koverti, preporučenom pošiljkom na adresu: Gradska uprava grada Sombora, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor ili lično u Gradskom uslužnom centru (prizemlje zgrade Županije, Trg cara Uroša 1, Sombor), na šalter 11 ili 12, sa naznakom „Za konkurs za realizaciju LAP-a Roma u 2019. godini – ne otvarati“.

Javni poziv i obavezni obrasci dostupni su ovde.


Izvor: sombornjuz.in.rs

ПретходниZimske službe u pripravnosti od 1. novembra
СледећиZbog suše kasni setva, posejana pšenica ne niče

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.