Ravangrad Wine Fest

Ravangrad Wine Fest
Foto: Turistička Organizacija Grada Sombora

U organizaciji Turističke organizacije grada Sombora u subotu 4. decembra održan je 12. po redu „Ravangrad Wine Fest“, festival vina i hrane.

Preko 50 izlagača iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, vinarija, udruženja i institucija, predstavili su se posetiocima ovogodišnjeg festivala.

Tokom festivala, koji se ove godine održao na otvorenom, u centru grada , posetioci su mogli da uživaju i u pratećem programu koji je uključio kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije.

Svojim nastupom posetioce i izlagače su oduševili „,Đuvegije „ „Duo kum” , „Gitaratr
plus” i „The Hat matters“.

U okviru pratećeg programa, firma ATP Irrigation doo je održala polučasovnu promociju na temu “Protivgradna zaštita, protivgradne mreže koje štite vinograde od grada, insekata, ptica, mraza“, a u 16 časova posetioci i proizvođači prisustvovali su radionici „U tom Somboru“ mr Mirjane Maksimović, predsednice udruženja „Žene i vino“.

U 17 časova je organizovano predavanje somelijera i enologa dipl. ing. voćarstva i vinogradarstva Ljubice Radan sa temom „Kako se čitaju vinske etikete”.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Sombor, a prijatelji manifestacije Dom učenika srednjih škola Sombor, Srednja ekonomska škola Sombor, Srednja poljoprivredno-prehrambena škola Sombor, JKP „Prostor“ Sombor, JKP „Parking servis“ Sombor, JKP „Energana“ Sombor, JKP „Vodokanal“ Sombor, JKP“Zelenilo“ Sombor, gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“, Narodno pozorište Sombor, Poljoprivredna stručna služba Sombor, Naš salaš Sombor, cvećara „Hederica“ Sombor.

ПретходниOd danas pojačana kontrola saobraćaja
СледећиKarate klub Ravangrad izveštaj 2021.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.