Ravangrad wine fest saopštenje

Ravangrad wine fest

U organizaciji Turističke organizacije grada Sombora u subotu 3. decembra održan je 13. po redu „Ravangrad vajn fest“, festival vina i hrane.

Preko 50 izlagača iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, vinarija, udruženja i institucija, predstavili su se posetiocima ovogodišnjeg festivala. Tokom festivala, koji se ove godine održao u SC „Soko“ , posetioci su mogli da uživaju i u pratećem programu koji je uključio kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije.

Svojim nastupom posetioce i izlagače su oduševili „Duo kum” , i „The Hat matters“.


U okviru pratećeg programa, destilerija „Zločin i kazan“ je održala polučasovnu promociju prozvoda „Dry gin“, a u 16 časova posetioci i proizvođači prisustvovali su predavanju na temu „Zablude o vinu“, predsednice Vinske akademije Srbije Ljubice Radan.

U 17 časova organizovano je predavanje prof. dr Vladimira Puškaša sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu sa temom „Pripreme vina pred puštanje u promet“.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Sombor, a prijatelji manifestacije SC „Soko“, Dom učenika srednjih škola Sombor, Srednja ekonomska škola Sombor, Srednja poljoprivredno-prehrambena škola Sombor, JKP „Prostor“ Sombor, JKP „Parking servis“ Sombor, JKP „Energana“ Sombor, JKP „Vodokanal“ Sombor, JKP „Zelenilo“ Sombor, SG „Priča“, Naš salaš Sombor.

Turistička organizacija grada Sombora

ПретходниMEĐUNARODNI KARATE TURNIR PANTER OPEN 04.12.2022. KAĆ
СледећиUhapšen Somborac zbog krijumčarenja ljudi

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.