SAJAM PERADARSTVA

44. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПЕРАДАРСТВА И ДРЖАВНИ ШАМПИОНАТ СИТНИХ ЖИВОТИЊА БИЋЕ ОДРЖАН ОД 24. ДО 26. ЈАНУАРА

Највећа манифестација у овом делу Европе када су у питању ситне животиње, 44. Међународни сајам перадарства и Државни шампионат ситних животиња Србије биће одржан од 24. до 26. јануара 2020. године у сомборској Градској хали „Мостонга“, речено је на данашњој конференцији за новинаре.

Заменик градоначелнице Антонио Ратковић се овом приликом испред града Сомбора захвалио Игору Громиловићу и Друштву одгајивача ситних животиња што су донирали 5000 улазница за наше најмлађе суграђане, а град ће ове улазнице преко основних школа и предшколске установе поделити.

„Колики је значај овог Сајма говори чињеница да се организује по 44. пут, а први пут ће у склопу наредног сајма перадарства, биће одржан и први меморијал Прим. др Зоран Парчетић – Нона. Сви ми знамо колико је он уложио труда, снаге, жеље да овај Сајам буде онакав како и данас изгледа, с тога му пуно хвала, а ја сам сигуран да ће Игор наставити његовим стопама и овај Сајам из године у годину подизати на још већи ниво“ рекао је заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Игор Громиловић се у име Друштва одгајивача ситних животиња захвалио граду на помоћи у организацији овог традиционалног и највећег сајма у овом делу Европе.

„Очекујемо да ће током три дана Сајам посетити преко 5000 посетилаца, који ће моћи да виде више од 3.500 експоната. По први пут ћемо после десетак година да вратимо тераристику и акваристику. Ову пету секцију смо основали у част покојног др Зорана Парчетића и сматрамо да ће то бити веома занимљиво нашим најмлађим суграђанима“ рекао је Игор Громиловић председник Савеза одгајивача ситних животиња.

Послови информисања и односа са јавношћу

ПретходниKup nacija ponovo u našem gradu
СледећиBrodogradnja u Bačkom Monoštoru u drugom planu, nedostaje dobrih majstora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.