SAJAM PERADARSTVA

44. MEĐUNARODNI SAJAM PERADARSTVA I DRŽAVNI ŠAMPIONAT SITNIH ŽIVOTINJA BIĆE ODRŽAN OD 24. DO 26. JANUARA

Najveća manifestacija u ovom delu Evrope kada su u pitanju sitne životinje, 44. Međunarodni sajam peradarstva i Državni šampionat sitnih životinja Srbije biće održan od 24. do 26. januara 2020. godine u somborskoj Gradskoj hali „Mostonga“, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Zamenik gradonačelnice Antonio Ratković se ovom prilikom ispred grada Sombora zahvalio Igoru Gromiloviću i Društvu odgajivača sitnih životinja što su donirali 5000 ulaznica za naše najmlađe sugrađane, a grad će ove ulaznice preko osnovnih škola i predškolske ustanove podeliti.

„Koliki je značaj ovog Sajma govori činjenica da se organizuje po 44. put, a prvi put će u sklopu narednog sajma peradarstva, biće održan i prvi memorijal Prim. dr Zoran Parčetić – Nona. Svi mi znamo koliko je on uložio truda, snage, želje da ovaj Sajam bude onakav kako i danas izgleda, s toga mu puno hvala, a ja sam siguran da će Igor nastaviti njegovim stopama i ovaj Sajam iz godine u godinu podizati na još veći nivo“ rekao je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković.


Igor Gromilović se u ime Društva odgajivača sitnih životinja zahvalio gradu na pomoći u organizaciji ovog tradicionalnog i najvećeg sajma u ovom delu Evrope.

„Očekujemo da će tokom tri dana Sajam posetiti preko 5000 posetilaca, koji će moći da vide više od 3.500 eksponata. Po prvi put ćemo posle desetak godina da vratimo teraristiku i akvaristiku. Ovu petu sekciju smo osnovali u čast pokojnog dr Zorana Parčetića i smatramo da će to biti veoma zanimljivo našim najmlađim sugrađanima“ rekao je Igor Gromilović predsednik Saveza odgajivača sitnih životinja.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниKup nacija ponovo u našem gradu
СледећиBrodogradnja u Bačkom Monoštoru u drugom planu, nedostaje dobrih majstora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.