SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA GRADA SOMBORA POKLANJA 120 AUTO SEDIŠTA

auto-sedista

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora obezbedio je 120 auto sedišta za naše najmlađe sugrađane i ovim putem upućuje javni poziv roditeljima/starateljima dece rođene u 2021. i 2022. godini, ukoliko im je potrebno sedište, da se prijave slanjem podataka na mejl autosedista@sombor.rs.

Uslovi za dobijanje besplatnog auto sedišta su da je dete rođeno u 2021. ili 2022. godini, da stanuje na teritoriji Grada Sombora i da nije dobilo sedište na poklon od grada. Mejl treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime roditelja/staratelja, adresu stanovanja, kontakt broj telefona i datum rođenja deteta.

Javni poziv otvoren je od  6. maja u 12 časova do 10. maja 2022. godine u 12 časova.

Prijavu šalje roditelj/staratelj (ne može se slati bez njihove saglasnosti) i slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište.

Prvih 120 roditelja/staratelja koji pošalju prijavu, koja ispunjava sve navedene uslove, dobiće auto sedište i biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja.

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora nabavku auto sedišta finansirao je preko naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji Grada Sombora, kao što se finansiraju i druge aktivnosti koje Savet sprovodi.

Izvor: SomborNjuz

ПретходниU Somboru dva miliona za razvoj pčelarstva i uzgoj lavande
СледећиSve veći broj pasa lutalica, u Somboru svake godine grad izdvaja pravo malo bogatstvo da ih zbrine

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.