SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA URUČIO POKLONE VRTIĆIMA

Saobracaj_vrtic

Predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, članovi Saveta za bezbednost saobraćaja, članovi Gradskog veća i predstavnici Saobraćajne policije posetili su danas vrtiće kako bi im uručili edukativne poklone koji će našim najmlađim sugrađanima pomoći da steknu nova saznanja o pravilnom ponašanju u saobraćaju.

Savet za bezbednost saobraćaja, kao i svake godine, opredelio je deo svojih sredstava za opremanje vrtića, a ove godine pokloni se sastoje od bicikala, kompleta saobraćajnih znakova i školskog pribora.

„U narednih nekoliko dana imamo nastavak jedne lepe tradicije darivanja naših vrtića. Danas smo imali priliku da darujemo bicikle za naše najmlađe učesnike u saobraćaju, kao i saobraćajne znakove, s obzirom da smo krajem prošle godine svakom vrtiću dodelili još po jedan saobraćajni tepih.


Cilj nam je da deca od malih nogu nauče kako se treba ponašati u saobraćaju, pre svega, kako kada dolaze od kuće do škole, gde treba da prelaze ulice, i ono što je meni izuzetno drago, da vidim da vaspitačice jako lepo rade sa njima, da su deca upoznata sa pravilima  ponašanja u saobraćaju, i mi kao Savet od 2016. svake godine gledamo da darujemo naše vrtiće“, rekao je gradonačelnik Ratković.

Podela se nastavlja i narednih dana, a poklone će dobiti svi vrtići Predškolske ustanove „Vera Gucunja“, kao i vrtić „Mali princ“.

ПретходниProhodan put ka Subotici
СледећиU TOKU RADOVI NA POSTAVLJANJU NOVE RASVETE U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.