Saveti za kupovinu vrhunske garderobe iz svoje fotelje

unsplash.com/photos/Xn5FbEM9564

Kupovina iz udobnosti fotelje deluje kao savršen način da bez imalo muke i gubljenja vremena dođete do svega što vam je potrebno, i to u samo par klikova. Ipak, ovako primamnjiva ponuda sa sobom nosi i određene izazove, a jedan od glavnih je – kako odvojiti žito od kukolja, odnonsno kako pronaći kvalitet? 

Ovo pitanje je sasvim legitimo s obzirom na to da je ponuda zaista šarenolika, te da može biti zahtevno “izbunariti” sajtove na kojima ćemo moći da kupujemo, zaista uvereni u kvalitet robe. Zato smo se potrudili da izdvojimo savete koji vam mogu pomoći u ovom nimalo lakom zadatku. 

Kupujte u brendiranim online prodavnicama 

Bilo da vas interesuje ponuda brendova kao što je Pinko, Red Valentino ili Weekend Max Mara online kupovinu ovakvih brendova je najbolje obaviti na njihovim sajtovima, odnosno online prodavnicama koje objedinjuju proizvode ovih i sličnih brendova high street mode. 

Dakle, ovakvi sajtovi služe da omoguće potencijalnim kupcima jednostavno pretraživanje ekstravagantnih i prefinjenih modnih komada. Uz svaki proizvod ide i informacija o materijalu, kao i fotografije koje pokazuju kako taj modni komad može biti iskombinovan. 

Prilikom kupovine u online prodavnicama možete biti sigurni da poručujete originalnu brendiranu garderbu, kao i da će vam na kućnu adresu stići tačno ono što ste poručili bez da vas sačeka neko neprijatno iznenađenje. 

Poručivanje odeće od domaćih dizajnera 

Odličan način da ukombinujete kupovinu kvalitetnih komada, sa podrškom domaće modne scene, jeste da određene odevne komade poručite preko sajta, odnosno Instagram profila određenog domaćeg dizajnera. 

Uopšte ne mora biti reč o afirmisanim dizajterima, koji kreiraju komade za posebne prilike, već i o onim neafirmisanim, koji su specijalizovani za određeni komad odeće, a koji svoje proizvode prodaju po pristupačnim cenama. 

Obično su ovakvi komadi odeće ručno rađeni, te je u svaku nit protkan trudi i zalaganje. Dodatnu vrednost im takođe može dati i činjenica da su neki od ovih komada unikatni, te ćete tako zaista nositi posebnu odevnu kombinaciju ukoliko poneste unikatno dizajnersko delo na sebi. 

U čitavoj priči, posebno je važna činjenica da na ovaj način podržavate domaće tržište, i to u aspektu razvitka modne industrije na domaćem terenu.

Kreiranje odevnih komada po vašoj meri 

U poslednje vreme su sve popularniji mladi dizajneri koji predstavljaju svoj rad na jedan vrlo interesantan način – kreiranjem unikatnih komada prema željama i smernicama određenog kupca.

Ovo se dopalo mnogim ljubiteljima unikatnih odavnih komada, pa se tako opredeljuju za ovu uslugu bilo da se radi o komadu odeće koji izrađuju za sebe, ili nameravaju da poklone nekome. 

A šta se to može pronaći? 

Gotovo sve čega možete da se setite, a prevashodno su to majice sa različitim upečatljivim dezenima. Na listu treba dodati u custom made jaknice, kao i različite haljine, džempere, kardinage i kimona. 

Pratite ponudu na zvaničnom sajtu određenog brenda

Još jedan način da dođete do kvalitetnih komada odeće, jeste da pratite ponudu na sajtu određenog brenda. To je odličan način da kupite odevne komade određenog brenda, ali i da budete upoznati sa novom kolekcijom, kao i sa akutelnim popustima na određene artikle. 

Ovo je odličan način i da razgledate čitavu ponudu jednog brenda, i da uštedite mnogo vremena koje biste morali da potrošite kada biste isto to radili u prodavnici. Osim uštede vremena, možete dobro proći i sa uštedom novca, jer se dešava da određeni brendovi daju popuste na online kupovinu. 

Izbegavate poručivanje odeće preko neproverenih profila na društvenim mrežama

Budite vrlo pažljivi prilikom poručivanja garderobe na različitim proflima na društvenim mrežama, i to mahom na Instagramu. Kao što znate, profil može napraviti bilo ko, te samim tim, svako ima pravo da plasira proizvod kakav želi. 

Zašto je to potencijalna opasnost za kupce? 

Ovakva dostupnost društvenih mreža, čini ih odličnim mestom gde može doći do prevara, i kreiranja profila koji plasiraju određenu robu koja nije vrhunskog kvaliteta, kako navode u opisu. Posebno treba biti oprezan prilikom kupovine brendiranih komada, jer tada može doći do prodavanja popularne “fejk garderobe”. 

Zato se naoštrite strpljenjem i pouzdanim informacijama, pre nego što se opredelite da poručite sa nekog od profila ovog tipa. 

Bilo da već uveliko uživate u kupovini iz fotelje, ili da planirate taj korak već duže vreme, verujemo da u ovom tekstu možete pronaći kvalitetne smernice da se upustite u te vode, i to na vrlo pouzdan način. 

ПретходниZagladite bore i zablistajte
СледећиGRAD SOMBOR DODELJUJE STUDENTSKE STIPENDIJE I U ŠKOLSKOJ 2020/2021. GODINI

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.