SAVREMENI USLOVI ZA PREGLED I REHABILITACIJU SPORTISTA

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković posetio je danas rekonstruisanu sportsku ambulantu koja se nalazi u okviru Gradske hale „Mostonga“.

Sportska ambulanta od sada će, zahvaljujući savremenoj opremi, pružiti bolje uslove za obavljanje sportskih pregleda, kao i za rehabilitaciju više od 2000 somborskih sportista. U opremu je ukupno uloženo 1.000.000,00 dinara, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada, a samu javnu nabavku sproveo je Dom zdravlja „Dr Đorđe Lazić“.

Između ostalog, nabavljeni su nova vaga, dva aparata za merenje pritiska, slušalice, a prema rečima medicinskog osoblja, najznačajnije će uticati na rad novi EKG aparat,  kombinovani aparat za elektroterapiju i ultrazvučni aparat.

Pored nove opreme, renovirane su i prostorije sportske ambulante. Uređeni su zidovi, podovi, stolarija i popravljene su električne instalacije. Za ove radove je izdvojeno 371.800, 00 din, što je obezbeđeno iz sredstava Sportskog centra „Soko“.

Renovirani prostor sportske ambulante obišli su i član Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, direktor Sportskog centra „Soko“ Darko Kosanović, kao i direktorka Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ dr Emeše Uri.

ПретходниOd danas ne radi bazen
СледећиPreminula žena čiji automobil je kod Bajmoka udario voz

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.