SOMBOR ĆE SE PREDSTAVITI U TELEVIZIJSKOM PROGRAMU „SRBIJA U RITMU EVROPE“

Potpisan ugovor sa Igorom Karadarevićem, direktorom televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“  na Prvoj srpskoj televiziji.

 „Drago nam je što danas imamo priliku da potpišemo ugovor i da nastavimo saradnju sa manifestacijom. Grad Sombor je 2017. godine bio domaćin, s obzirom na to da su 2016. godine naša deca bili pobednici. Sombor će na takmičenju predstavljati Republiku Hrvatsku, što nam je drago. Kao lokalna samouprava smo se rado pridružili ovoj manifestaciji i animiraćemo našu decu u osnovnim i srednjim školama da se prijave na audiciju koja će se održati 12. februara u Kulturnom centru“.

 „Već pola decenije grad Sombor i Srbija u ritmu Evrope sarađuju u ovom delu interesa dece grada Sombora. Ove godine je u  Vrnjačkoj Banji finale, a novitet je da će voditeljka biti Goca Tržan koja će pokušati da svojim autoritetom, umetničkim radom i pesmama podrži učesnike. Cilj nam je da najmanje desetoro dece predstavlja grad Sombor. Trudićemo se da na audiciji 12. februara pronađemo najtalentovaniju decu, decu koja žele da nastupe na Prvoj srpskoj televiziji“ izjavio je direktor televizijskog programa „Srbija u  ritmu Evrope“ Igor Karadarević.

Svečano potpisivanje ugovora o učešću grada Sombora u realizaciji programa „Srbija u ritmu Evrope“, velikom takmičarsko-pevačkom programu u kojem učestvuje preko 20 gradova i opština Srbije, upriličeno je 31. januara u zgradi Županije.

Učesnici ovog programa su deca iz osnovnih i srednjih škola, koja će pevati na jeziku jedne zemlje Evrope, koja im bude dodeljena. Finalno takmičenje uvek se organizuje u gradu koji je prethodne godine pobedio, a 2019. godine to će biti u Vrnjačkoj Banji.

Претходни„Beleške“: Otvaranje izložbe radova Dejana Krstića
СледећиUskoro i nadoknada za potrošače koji vrate PET ambalažu u prodavnice

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.