Sombor: Rukometna reprezentativka među volonterima (VIDEO)

Foto: www.kristinaliscevic.com

Srpska reprezentativka, rukometašica Kristina Liščević iz Sombora, priključila se radu volontera Crvenog krsta Sombor. Ona ističe da smo svi zajedno u borbi sa korona virusom, gde su najstariji i najugroženiji i treba im pomoći.

“Volonterskom radu me je motivisala slabost prema starijim sugrađanima. Svakodnevno ih obilazimo, presrećni su što im pružamo maksimalnu podršku u ovom teškom vremenu za sve nas. Veoma su prijatni kada dođemo. Uopšte nisu zahtevni i čak gledaju da nas ne opterećuju, a da pri tome dobiju ono što žele”, rekla je Kristina za RTV.

U video snimku, Kristina poziva sve Somborce da se priključe volonterskom radu, a starijima poručuje da ostanu kod kuće, jer su volonteri tu za njih.

Kada je reč o sportskoj karijeri, Kristina nastupa za našu reprezentaciju, a u ovoj sezoni je u Rumuniji, gde igra za Rukometni klub “Valčea”, koji je prvi na tabeli u ovoj državi. U Somboru joj društvo pravi rukometašica Tamara Bokarić, rodom iz Republike Srpske, bivša reprezentativka BiH, koja igra za RK Galaci u Rumuniji.

“Vratila sam se u Srbiju zbog kvalifikacija za Olimpijadu, koja je odložena zbog korona virusa. Imamo veliku šansu da se kvalifikujemo kao reprezentacija na Olimpijadi, a sada će sve to da sačeka dok ova situacija ne prođe”, kaže Kristina.

Iza sebe ima bogatu sportsku karijeru, a pored srpskih rukometnih klubova  igrala je za timove u Danskoj, Mađarskoj, Rusiji…

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.