Sombor: Rukometna reprezentativka među volonterima (VIDEO)

Foto: www.kristinaliscevic.com

Српска репрезентативка, рукометашица Кристина Лишчевић из Сомбора, прикључила се раду волонтера Црвеног крста Сомбор. Она истиче да смо сви заједно у борби са корона вирусом, где су најстарији и најугроженији и треба им помоћи.

„Волонтерском раду ме је мотивисала слабост према старијим суграђанима. Свакодневно их обилазимо, пресрећни су што им пружамо максималну подршку у овом тешком времену за све нас. Веома су пријатни када дођемо. Уопште нису захтевни и чак гледају да нас не оптерећују, а да при томе добију оно што желе“, рекла је Кристина за РТВ.

У видео снимку, Кристина позива све Сомборце да се прикључе волонтерском раду, а старијима поручује да остану код куће, јер су волонтери ту за њих.

Када је реч о спортској каријери, Кристина наступа за нашу репрезентацију, а у овој сезони је у Румунији, где игра за Рукометни клуб „Валчеа“, који је први на табели у овој држави. У Сомбору јој друштво прави рукометашица Тамара Бокарић, родом из Републике Српске, бивша репрезентативка БиХ, која игра за РК Галаци у Румунији.

„Вратила сам се у Србију због квалификација за Олимпијаду, која је одложена због корона вируса. Имамо велику шансу да се квалификујемо као репрезентација на Олимпијади, а сада ће све то да сачека док ова ситуација не прође“, каже Кристина.

Иза себе има богату спортску каријеру, а поред српских рукометних клубова  играла је за тимове у Данској, Мађарској, Русији…

Извор: РТВ (Весна Милановић Симичић)

ПретходниLažna vest o 24-satnom policijskom času
СледећиIzrečeno više od 51 miliona dinara novčanih kazni

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.