Sombor: Rukometna reprezentativka među volonterima (VIDEO)

Foto: www.kristinaliscevic.com

Srpska reprezentativka, rukometašica Kristina Liščević iz Sombora, priključila se radu volontera Crvenog krsta Sombor. Ona ističe da smo svi zajedno u borbi sa korona virusom, gde su najstariji i najugroženiji i treba im pomoći.

„Volonterskom radu me je motivisala slabost prema starijim sugrađanima. Svakodnevno ih obilazimo, presrećni su što im pružamo maksimalnu podršku u ovom teškom vremenu za sve nas. Veoma su prijatni kada dođemo. Uopšte nisu zahtevni i čak gledaju da nas ne opterećuju, a da pri tome dobiju ono što žele“, rekla je Kristina za RTV.

U video snimku, Kristina poziva sve Somborce da se priključe volonterskom radu, a starijima poručuje da ostanu kod kuće, jer su volonteri tu za njih.


Kada je reč o sportskoj karijeri, Kristina nastupa za našu reprezentaciju, a u ovoj sezoni je u Rumuniji, gde igra za Rukometni klub „Valčea“, koji je prvi na tabeli u ovoj državi. U Somboru joj društvo pravi rukometašica Tamara Bokarić, rodom iz Republike Srpske, bivša reprezentativka BiH, koja igra za RK Galaci u Rumuniji.

„Vratila sam se u Srbiju zbog kvalifikacija za Olimpijadu, koja je odložena zbog korona virusa. Imamo veliku šansu da se kvalifikujemo kao reprezentacija na Olimpijadi, a sada će sve to da sačeka dok ova situacija ne prođe“, kaže Kristina.

Iza sebe ima bogatu sportsku karijeru, a pored srpskih rukometnih klubova  igrala je za timove u Danskoj, Mađarskoj, Rusiji…

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)

ПретходниLažna vest o 24-satnom policijskom času
СледећиIzrečeno više od 51 miliona dinara novčanih kazni

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.