SOMBORCI MOGU DA SE PRIJAVE ZA BESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI

Slovenija-Kranjska-Gora

Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor je objavilo javni poziv za korišćenje nekadašnjeg odmarališta „Pionir“, sada hotela „Nika“ na Kranjskoj Gori koji je u vlasništvu Grada Sombora. Zakupac ovog objekta, „Mepsta TNT“ D.O.O je u obavezi da vlasniku, odnosno gradu Somboru omogući uslugu besplatnog korišćenja ovog Odmarališta ukupno 60 dana godišnje.

Objekat je hostelskog tipa i raspolaže sa 50 ležaja u renoviranim sobama. Sobe su višekrevetne sa zasebnim kupatilom ili po dve sobe koje dele jedno kupatilo. Objekat poseduje zajedničku čajnu kuhinju, koja broji 20 sedećih mesta.

Trajanje aranžmana je sedam dana, a termini za koje je raspisan Javni poziv su:

od 01. do 08. maja 2022. godine
od 15. do 22. maja 2022. godine
od 22. do 29. maja 2022. godine
od 29. maja do 05. juna 2022. godine

Smeštaj, odnosno noćenje u objektu „Pionir“ je besplatno, cena boravišne takse za odrasle iznosi 2€ po danu, za decu od 7-18 godina 1€ po danu. Deca mlađa od 7 godina oslobođena su plaćanja takse.

Ishrana u samom objektu moguća je u režiji domaćina – dogovara se na licu mesta i dodatno naplaćuje, u sopstvenoj organizaciji – uz skladištenje i pripremanje u okviru čajne kuhinje ili nezavisno od smeštaja – po želji korisnika usluge.

Ponuda domaćina: doručak – 5 eura po osobi, ručak – 9 eura po osobi, večera – 9 eura po osobi. Ishrana ovog tipa dogovara se unapred, prilikom prijave korisnika na javni poziv i biće omogućena ukoliko bude 15 ili više zainteresovanih korisnika po terminu.

Prevoz nije organizovan i ne postoji mogućnost nadoknade za bilo koji vid prevoza od strane JKP „Prostor“ Sombor, Grada Sombora ili samog zakupca.

Pravo da se prijave imaju sve osobe sa mestom prebivališta na teritoriji grada Sombora. Prednost pri prijavljivanju daje se organizovanim školskim grupama, sportskim klubovima, sindikalnim posetama, udruženjima čije je delovanje od interesa za Grad i slično.

Rok za podnošenje prijava je 25. april 2022. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 064/1734380, dok se zahtevi mogu slati na mejl adresu info@prostorsombor.rs

Izvor: SomborNjuz

ПретходниU TOKU PRIJAVLJIVANJE KANDIDATA ZA DOBROVOLJNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA U JUNU
СледећиElektrični automobili na velikom ispitu – da li će opstati bez državnih subvencija?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.