SOMBORCI MOGU DA SE PRIJAVE ZA BESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI

Slovenija-Kranjska-Gora

Јавно комунално предузеће „Простор“ Сомбор је објавило јавни позив за коришћење некадашњег одмаралишта „Пионир“, сада хотела „Ника“ на Крањској Гори који је у власништву Града Сомбора. Закупац овог објекта, „Мепста ТНТ“ Д.О.О је у обавези да власнику, односно граду Сомбору омогући услугу бесплатног коришћења овог Одмаралишта укупно 60 дана годишње.

Објекат је хостелског типа и располаже са 50 лежаја у реновираним собама. Собе су вишекреветне са засебним купатилом или по две собе које деле једно купатило. Објекат поседује заједничку чајну кухињу, која броји 20 седећих места.

Трајање аранжмана је седам дана, а термини за које је расписан Јавни позив су:

од 01. до 08. маја 2022. године
од 15. до 22. маја 2022. године
од 22. до 29. маја 2022. године
од 29. маја до 05. јуна 2022. године

Смештај, односно ноћење у објекту „Пионир“ је бесплатно, цена боравишне таксе за одрасле износи 2€ по дану, за децу од 7-18 година 1€ по дану. Деца млађа од 7 година ослобођена су плаћања таксе.

Исхрана у самом објекту могућа је у режији домаћина – договара се на лицу места и додатно наплаћује, у сопственој организацији – уз складиштење и припремање у оквиру чајне кухиње или независно од смештаја – по жељи корисника услуге.

Понуда домаћина: доручак – 5 еура по особи, ручак – 9 еура по особи, вечера – 9 еура по особи. Исхрана овог типа договара се унапред, приликом пријаве корисника на јавни позив и биће омогућена уколико буде 15 или више заинтересованих корисника по термину.

Превоз није организован и не постоји могућност надокнаде за било који вид превоза од стране ЈКП „Простор“ Сомбор, Града Сомбора или самог закупца.

Право да се пријаве имају све особе са местом пребивалишта на територији града Сомбора. Предност при пријављивању даје се организованим школским групама, спортским клубовима, синдикалним посетама, удружењима чије је деловање од интереса за Град и слично.

Рок за подношење пријава је 25. април 2022. године, а додатне информације могу се добити путем телефона 064/1734380, док се захтеви могу слати на мејл адресу info@prostorsombor.rs

Извор: СомборЊуз

ПретходниU TOKU PRIJAVLJIVANJE KANDIDATA ZA DOBROVOLJNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA U JUNU
СледећиElektrični automobili na velikom ispitu – da li će opstati bez državnih subvencija?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.