SOMBORSKA POLICIJA PRIVELA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ŽENE, ZA POMAGAČEM SE TRAGA

Izvor: sombornjuz.rs

Полицијска управа Сомбор је објавила да су припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, брзом и ефикасном акцијом, за мање од 24 сата, идентификовали и привели двадесетшестогодишњег мушкарца из околине Куле, осумњиченог за тешко убиство 63-годишње жене.

„Сумња се да јој је он, заједно са још једним мушкарцем за којим се интензивно трага, у њеној породичној кући, задао више удараца и на тај начин je усмртио“, стоји у саопштењу сомборске полиције.

Подсећамо да се убиство догодило јуче у поподневним сатима, у улици Бранка Радичевића.

Поводом овог хапшења огласио си и Независни синдикат полиције КС Сомбор, који је у објави на својој Фејсбук страници упутио похвале својим колегама. Објаву преносимо у целости:

„Независни синдикат полиције КЦ Сомбор овим путем за успешно, брзо и ефикасно расветљавање кривичног дела убиства наше суграђанке, похваљује рад и преданост на случају свих полицијских службеника ПУ Сомбор. Догађај који је снажно потресао јавност у нашем граду, одређене неформалне групе и појединци који су подлегли њиховом утицају, дали су себи за право да се мешају у истрагу и рад надлежних институција, те су у првом моменту непосредно након извршења овог кривичног дела путем друштвених мрежа, изношењем лажних и непроверених информација директно ометали истрагу и рад полиције, износећи у јавност да су извршиоци убиства мигранти и слично. Пуштањем те приче у етар, изазван је велики страх и паника код јавности у нашем граду, а ми као једини репрезентативан синдикат у МУП-у, Вас уверавамо да су полицијски службеници у ПУ Сомбор, као и до сада што су били, у сваком моменту спремни да заштите животе и имовину наших суграђана, што наравно у прилог иде и чињеница да је ово кривично дело расветљено за мање од 12 часова од момента пријаве“, стоји у саопштењу Независног синдиката полиције КЦ Сомбор.

Izvor: sombornjuz.rs

ПретходниSOMBORCI ŠOKIRANI UBISTVOM NADOMAK CENTRA GRADA
СледећиPočinje ciklus edukativnih radionica „Kako se gleda film – Mala škola filmskog bontona“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.