“Somborski porodični bazar”

Po drugi put “Klub na kub” organizuje događaj “Somborski porodični bazar” namenjen trudnicama, mamama i tatama, bebama i deci.

Manifestacija će biti održana u subotu, 14. decembra u Mađarskoj građanskoj kasini u periodu od 15.30 do 19 sati.

U okviru programa predavanje na temu “Trudnoća i porođaj” održaće ginekolog dr Aleksandar Barišić, planirana je modna revija za trudnice i decu na kojoj će kreativne mame prikazati šta sve nastaje u somborskim radionicama, nastupiće Dečiji hor “Šareni vokali” a sve vreme dok su roditelji na predavanju za decu će biti organiziovana kreativna radionica sa školom stranih jezika “Esperanto”.

Na štandovima će svoje proizvode predstaviti brojne farmaceutske i kozmetičke kuće kao i lokalni stvaraoci ručno rađenih i originalnih proizvoda pa će ovo biti prilika da se pred praznike kupe originalni i unikatni pokloni.

Učešće u događaju će uzeti i ekipa Crvenog krsta Sombor sa svojim volonterima koji će zaiteresovanim roditeljima prikazati pružanje prve pomoći bebama i deci.

Učimo da kupamo i povijamo bebu

Na drugom „Somborskom porodičnom bazaru“ predavanje/radionicu će održati master zdravstvene nege Slađana Koledin, zaposlena na Klinici za ginekologiju i akušerstvo kliničkog centra Vojvodine (Betanija) u Novom Sadu.

Naziv predavanja je „Učimo da kupamo i povijamo bebu“.

Radionica je namenjena trudnicama i njihovim partnerima. Broj mesta je ograničen pa je potrebna prijava na fejsbuk ili instagram stranici „Kluba na kub“, ili mejlom na cclubnakub@gmail.com.

Vežbaće se na strunjačama sa bebi-lutkama a na kraju će biti i organiozovano takmičenje u povijanju beba pa će najbolji/najbrži parovi biti nagrađeni „Mustelinim“ proizvodima. Pokrovitelj radionice je Amicus.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav, Tašana, Jeka i Tamara “Klub na kub”

ПретходниPREDSEDNIK POKRAJINSKE VLADE I GRADONAČELNICA SOMBORA OBIŠLI RADOVE NA IZGRADNJI PUTA STAPAR-SIVAC
СледећиTERAPEUTSKI PAS LARA U POSETI SOMBORSKIM MALIŠANIMA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.