“Сомборски породични базар”


По други пут “Клуб на куб” организује догађај “Сомборски породични базар” намењен трудницама, мамама и татама, бебама и деци.

Манифестација ће бити одржана у суботу, 14. децембра у Мађарској грађанској касини у периоду од 15.30 до 19 сати.

У оквиру програма предавање на тему “Трудноћа и порођај” одржаће гинеколог др Александар Баришић, планирана је модна ревија за труднице и децу на којој ће креативне маме приказати шта све настаје у сомборским радионицама, наступиће Дечији хор “Шарени вокали” а све време док су родитељи на предавању за децу ће бити организиована креативна радионица са школом страних језика “Есперанто”.

На штандовима ће своје производе представити бројне фармацеутске и козметичке куће као и локални ствараоци ручно рађених и оригиналних производа па ће ово бити прилика да се пред празнике купе оригинални и уникатни поклони.

Учешће у догађају ће узети и екипа Црвеног крста Сомбор са својим волонтерима који ће заитересованим родитељима приказати пружање прве помоћи бебама и деци.

Учимо да купамо и повијамо бебу

На другом „Сомборском породичном базару“ предавање/радионицу ће одржати мастер здравствене неге Слађана Коледин, запослена на Клиници за гинекологију и акушерство клиничког центра Војводине (Бетанија) у Новом Саду.

Назив предавања је „Учимо да купамо и повијамо бебу“.

Радионица је намењена трудницама и њиховим партнерима. Број места је ограничен па је потребна пријава на фејсбук или инстаграм страници „Клуба на куб“, или мејлом на cclubnakub@gmail.com.

Вежбаће се на струњачама са беби-луткама а на крају ће бити и органиозовано такмичење у повијању беба па ће најбољи/најбржи парови бити награђени „Мустелиним“ производима. Покровитељ радионице је Амицус.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

Срдачан поздрав, Ташана, Јека и Тамара “Клуб на куб”


ПретходниПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ И ГРАДОНАЧЕЛНИЦА СОМБОРА ОБИШЛИ РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ПУТА СТАПАР-СИВАЦ
СледећиТЕРАПЕУТСКИ ПАС ЛАРА У ПОСЕТИ СОМБОРСКИМ МАЛИШАНИМА

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.