SOMBORU PRIZNANJE ZA ORGANIZACIJU EVROPSKE NEDELJE SPORTA

U okviru 8. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu, 23. novembra održana je završna konferencija Evropske nedelje sporta, kojoj su prisustvovali član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Milan Stakić.

Na završnoj konferenciji predstavljeni su rezultati BeActive programa u Srbiji za 2019. godinu, sa osvrtom na sve događaje koji su organizovani za vreme trajanja Evropske nedelje sporta, koja je održana drugi put u našoj zemlji.

Ovom prilikom Gradu Somboru i Sportskom savezu grada Sombora uručena je zahvalnica za doprinos u organizaciji Evropske nedelje sporta, promocije sporta i olimpijskih vrednosti.

Cilj Evropske nedelje sporta je da podstakne građane na bavljenje fizičkim aktivnostima bez obzira na godine i fizičku spremnost.

U nedelju 24. novembra u okviru Sajma proglašeni su pobednici TreninGO izazova „Trčim za školu“ Evropske nedelje sporta, u kome je OŠ „Laza Kostić“ iz Gakova osvojila treće mesto sa pretrčanih 2230,05 kilometara i dobila nagradu u iznosu od 100.000,00 dinara za nabavku sportske opreme i unapređenje nastave fizičkog vaspitanja, koju je obezbedila EU Delegacija u Srbiji.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниIZLOŽBA KONKURSNIH RADOVA IDEJNIH REŠENJA „TRGA UMETNOSTI“
СледећиU Bačkom Bregu migranti obijaju čamce kako bi se domogli Mađarske

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.