SOMBORU PRIZNANJE ZA ORGANIZACIJU EVROPSKE NEDELJE SPORTA


U okviru 8. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu, 23. novembra održana je završna konferencija Evropske nedelje sporta, kojoj su prisustvovali član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Milan Stakić.

Na završnoj konferenciji predstavljeni su rezultati BeActive programa u Srbiji za 2019. godinu, sa osvrtom na sve događaje koji su organizovani za vreme trajanja Evropske nedelje sporta, koja je održana drugi put u našoj zemlji.

Ovom prilikom Gradu Somboru i Sportskom savezu grada Sombora uručena je zahvalnica za doprinos u organizaciji Evropske nedelje sporta, promocije sporta i olimpijskih vrednosti.

Cilj Evropske nedelje sporta je da podstakne građane na bavljenje fizičkim aktivnostima bez obzira na godine i fizičku spremnost.

U nedelju 24. novembra u okviru Sajma proglašeni su pobednici TreninGO izazova „Trčim za školu“ Evropske nedelje sporta, u kome je OŠ „Laza Kostić“ iz Gakova osvojila treće mesto sa pretrčanih 2230,05 kilometara i dobila nagradu u iznosu od 100.000,00 dinara za nabavku sportske opreme i unapređenje nastave fizičkog vaspitanja, koju je obezbedila EU Delegacija u Srbiji.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.