Spremanje babuške na tanjirači


Somborci znaju kakvo bogatstvo je Veliki bački kanal, mnogi odlaze upravo na njegove obale i odmaraju dušu i telo pecajući poznate vrste ribe koje u njemu žive.

Tako je par naših sugrađana posetilo kanal jednog jutra i dobilo pet Babušaka od lokalnog pecaroša.

Jedan od njih, bio je kuvar iz Italije, koji je oduševljen Somborom i živi u njemu već par godina.

Nikada nije spremao Babuške i bio mu je izazov posle mnogo specialiteta od morskih “luksuznih” riba.

Odlučili su da spreme ribu na najprostiji i najjednostavniji način i snime ceo postupak, nakon čega su i degustirali meso ribe iz našeg kanala.

Malo je reći da su bili oduševljeni ukusom! Pogledajte video.


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.