Spremanje babuške na tanjirači

Somborci znaju kakvo bogatstvo je Veliki bački kanal, mnogi odlaze upravo na njegove obale i odmaraju dušu i telo pecajući poznate vrste ribe koje u njemu žive.

Tako je par naših sugrađana posetilo kanal jednog jutra i dobilo pet Babušaka od lokalnog pecaroša.

Jedan od njih, bio je kuvar iz Italije, koji je oduševljen Somborom i živi u njemu već par godina.


Nikada nije spremao Babuške i bio mu je izazov posle mnogo specialiteta od morskih „luksuznih“ riba.

Odlučili su da spreme ribu na najprostiji i najjednostavniji način i snime ceo postupak, nakon čega su i degustirali meso ribe iz našeg kanala.

Malo je reći da su bili oduševljeni ukusom! Pogledajte video.

ПретходниPokret malih ljudi: Da sva deca budu na istim igralištima
СледећиSaveti za rad kod kuće po letnjim vrućinama

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.