„ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU“

Auto-moto savez Srbije (AMSS) organizovao je takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa za učenike osnovnih škola grada Sombora. Takmičenje je održano u nedelju 07. aprila na parkingu ispred bazena na poligonu spretnosti i poligonu praktičnog ponašanja u saobraćaju, a pismeno testiranje je održano u Srednjoj ekonomskoj školi.

Takmičenje je svečano otvorio zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora.

„Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora je i ove godine podržao manifestaciju jer smatramo da će danas kroz poligon i testiranje koje će obaviti učenici steći znanje koje će kasnije primeniti u realnom saobraćaju, a prioritet Saveta jeste bezbednost najmlađih učesnika“ rekao je ovom prilikom Ratković.

Stručnu pomoć i kadrove za organizaciju 50. takmičenja pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju“ pružili su AMK „Magnet“ Sombor ispred organizacije AMSS, Društvo nastavnika tehničkog obrazovanja, MUP RS PU Sombor, učenici Srednje tehničke škole saobraćajnog smera, organizacija Crvenog Krsta i Školska uprava u Somboru.

Predsednik AMK „Magnet“ Sombor Panto Petrović se zahvalio svim učesnicima, a naročito Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vuk Karadžić“ koja je ove godine imala dva predstavnika na takmičenju.

ПретходниManjak para „ugasio“ somborske vatrogasce
СледећиOdmor od rata!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.