Studenti koncertom proslavili svoj dan

Prljava-frekvencija

Studenti novosadske Akademije umetnosti, koji žive u studentskom domu „Živojin Ćulum“, održali su koncert za kolege povodom Dana studenata 4. aprila.

Koncert je počeo u 20 sati u prizemlju doma „Živojin Ćulum, a nastupili su Bojana Vujić, Dušan Perić i Vladimir Merei sa bendom „Prljava frekvencija“.

Bojana Vujić, izvela je Bahovu sonatu za violinu br. 2 u a-molu, Dušan Perić se predstavio kompozicijama na violi, a Vlamir Merei i bend Prljava frekvencija odsvirali su pesme sa albuma Boje zvuka.


Uživali smo u svirci za naše kolege i drugare! Ovo je sjajna prilika za nas kao izvođače i zahvaljujem se na podršci Studentskom centru i Studentskom kulturnom centru koji su nam pomogli u organizaciji i promociji koncerta. Pesme koje smo svirali nastale su u ovom domu, pa je bio poseban osećaj svirati ih za publiku baš ovde – rekao je Vladmimir Merei iz bedna Prljava frekvencija.

Koncert je održan u zajedničkoj prostoriji za slobodno vreme, a kako je svirka odmicala bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Došli smo da podržimo drugare i da se zabavimo. Posebna je atmosfera jer ovde boravimo i tokom dana, tako da su svi opušteni i komotni. Nadam se da će biti još ovakvih svirki i da ćemo se više družiti – utisci su Luke Burkine, studenta poljoprivrede.

Koncert je drugi događaj u okviru platforme SCeNS studentska scena putem koje studenti predstavljaju svoje znanje i talente u domovima Studentskog centra Novi Sad.

Na SCeNS studentskoj sceni mogu se predstaviti studenti svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu slanjem imejla sa sadržajem programa na studentskicentarnovisad@gmail.com, koji uz produkcijsku pomoć SCNS-a i SKC-a mogu prirediti književne večeri, predavanja, izložbe i koncerte u prostorijama i amfiteatru na otovorenom studentskog doma Živojin Ćulum.

ПретходниUhapšena dva Somborca zbog dilovanja droge: Pronađeno skoro 4 kilograma amfetamina
СледећиMeđunarodnog dana sporta

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.