SVEDOČENJE IZ SOMBORA: Migranti su mi upali u porodičnu kuću i uzeli sve pare!

Foto: Siniša Trifunović

Iz dana u dan incidenti sa migrantima u Somboru eskaliraj. Žena po imenu Lana Lukić iz Sombora, javno je iznela priču šta se desilo sa njenom porodičnom kućom, nakon upada migranata.

Dragi Somborci, pre oko sat i po vremena otišli smo od kuće na sat vremena. Vraćamo se i zatičemo obijenu porodičnu kuću, razvaljena vrata, haos u kući, odnete SVE pare iz kuće i ostavljena širom otvorena vrata.

Takođe u dvorištu obijena radionica. Danas sam videla grupicu migranata kod Subotičke pruge, kod Domina. Ja sam u Gogama i ovde ih ima previše verovatno jer je u blizini Železnička.

Svaka napuštena kuća ovde je nastanjena njima, a počeli su masovno da ulaze i u kuće koje nisu napuštene. Ovo je prevazišlo svaku moguću meru i granicu. DOKLE LJUDI???

Nažalost, nismo dovoljno složni. Koji god predlog za rešenje ovoga da se da, neko neće biti za i automatski više nismo jednoglasni. Ne bi trebalo uopšte davati decu u škole jednostavno iz straha za bezbednost, ne mogu svi roditelji da prate svoju decu do škole i nazad zbog posla, a nismo bezbedni nigde.

Kada bismo se svi jednoglasno opredelili za to verovatno bi se neko i zamislio da li su bitniji migranti i da nam deca budu nepismena ili da nam se jednostavno vrati naša bezbednost, da ponovo živimo normalno i bez straha.

Evo kako njeni sugrađani komentarišu napad:

  • Ovo je već previše
  • Formirati krizni štab pod hitno
  • Nema peticija ljudi, trebamo krenuti blokirati glavne saobracajnice iz Hrvatske i Mađarske!
  • Zahtevati ostavku komplet gradske vlasti.

Neki su od komentara građana Sombora.

PrethodniLAP za Mlade
SledećiDoček nove 2020.

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.