Traži se momak sa stanice iz Novog Sada: „Hodao je sa mnom praveći osmice dok sam gledala u Sunce“

trazi_momka_novi_sad

Jedna devojka već mesecima razmišlja o momku koji je prošlog, sunčanog oktobarskog dana putovao autobusom iz Novog Sada preko Srbobrana do Subotice ili Sombora. Sada je skupila hrabrost i odlučila da ga potraži javno.

Ljubav je današnja tema, a ova simpatična priča o devojci koja traži momka koji je oko nje pravio osmice preplavila je društvene mreže.

Naime, jedna devojka je nakon više meseci razmišljanja o jednom neobičnom susretu i simpatičnom momku odlučila da ga potraži tako što je zalepila oglas na autobuskoj stanici u Novom Sadu, na kojoj su se sreli jednog dana u oktobru, prenosi portal Luftika.

Kako piše u oglasu, ona je u oktobru videla momka na stanici u Novom Sadu, pored perona 8 i 9.

Opisala je i kako izgleda i šta je tog dana nosio. Dok su hodali ka busu “on je pravio osmice a ona je gledala u sunce”.

U busu je sedeo dva sedišta iza nje. Devojka koja ga traži je izašla u Srbobranu a on je nastavio ka Subotici ili Sombru. Ona ga sada traži, i kako navodi – mora dati sve od sebe, a o tome da li će ga na ovaj način potražiti razmišljala je dugo.

Mi možemo reći samo živela ljubav i poštujte njenu želju, nemojte se javljati ako niste “on” jer zaista se traži baš taj jedan dečko, ne bilo koji.

ПретходниUgostitelji sa Tasosa poslali HITNU poruku vlastima
СледећиKRIZNI ŠTAB OTVARA OVE OBJEKTE?! Mere bi mogle da se preispitaju!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.