Turistička organizacija grada Sombora na sajmu turizma u Beču

togs-bec

Turistička organizacija grada Sombora je nastupila na Međunarodnom sajmu turizma Ferien-Messe u Austriji u periodu od 16-19.03.2023. godine zajedno sa Privrednom komorom Vojvodine, Privrednom komorom Srbije i Agencijom za upravljanje lukama.

Na zajedničkom štandu, turističku ponudu predstavile su: Turistička organizacija Vojvodine, Turističke organizacije Novog Sada, Iriga, Sombora, Pančeva, Subotice, Nove Crnje, Stare Pazove, Srbije, Klaster Deliblatska peščara, JP „Dunavska obala“ – Apatin, Hotel Pupin i Movenpick Resort, kao i Spa Fruške Terme.

Turistička ponuda grada Sombora je predstavljena putem promo materijala. Predstavljena je turistička ponuda grada Sombora – ustanova kulture, slika „Bitka kod Sente“ salaši, etno-kuće, sela, vinarije, kapaciteti smeštaja, manifestacije, ponuda SRP „Gornje Podunavlje“, biciklističke rute itd.


Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku u 2022. godini, Vojvodinu je posetilo 8.054 turista iz Austrije, što je porast u iznosu od čak 94% u odnosu na 2021. godinu. 

Najznačajniji sajam turizma u Austriji okupio je oko 150.000 posetilaca i 850 izlagača iz više od 80 zemalja, što potvrđuju i podaci o ovogodišnjem broju poseta i prisustvu izlagača.

TOG Sombor

ПретходниTurstička organizacija grada Sombora nastupila je
na Sajmu turizma “Place2Go“ u Zagrebu
СледећиPoreska rešenja u poštanskim sandučićima

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.