Turistička organizacija Novog Sada najbolja u Srbiji

Foto: GRENEF

Novogodišnje slavlje i pripreme za doček Nove godine, Turistička organizacija Grada Novog Sada dočekuje sa još jednim priznanjem.

YU TRAVEL magazin proglasio je Turističku organizaciju Grada Novog Sada za Šampiona turizma kao najuspešniju turističu organizaciju gradova i opština Republike Srbije. Još jedna u nizu nagrada ove godine potvrda je uspešnog i predanog rada tima Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Neke od osvojenih nagrada u 2018. godini jesu nagrada za najbolji promotivni turistički film, zatim nagrada vodećeg svetskog magazina i vodiča Lonely Planet-a za jednu od 10 najpoželjnijih turističkih destinacija za posetiti u 2019. Godini.


TONS je dobitnik nagrade “Turistički cvet” u kategoriji najbolja Turistička organizacija za celokupan rad i doprinos razvoju turizma Novog Sada i Srbije.

To je potvrda da predan rad i ljubav prema poslu donose najbolje rezultate ističe se u saopštenju uz zaključak da rezultati obavezuju da i u narednoj godini rade sa više elana i sa još većom željom ka novim rekordima.

Izvor: novisad.travel

ПретходниVideo aligatora u Kisaču
СледећиSombor bi mogao da bude „mali Hajdelberg”

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.