U pripremi Fudbalska revija Fudbalskog saveza Sombora

fudbalska-revija

U pripremi je svojevrsno izdanje Fudbalske revije Fudbalskog saveza Sombora, koju priprema bivši urednik Somborskih novina i dopisnik Večernjih novosti i Blica, sada novinar u penziji Slobodan Jerković.

Revija je zamišljena kao specifičan godišnjak Područnog fudbalskog saveza Sombor, koji obuhvata 7 opština, 77 klubova i više od sedam hiljada igrača, delegata, sudija i sportskih radnika ovog regiona. Biće to izdanje na 70 strana u boji, ujedno i svojevrsni spomenar svih generacija fudbalera, sudija i sportskih radnika iz Sombora, Apatina, Kule, Bačke Palanke, Odžaka, Bača i Bačkog Petrovaca.

„Posebno nam je drago što ćemo u ovom izdanju Fudbalske revije obuhvatiti i klubove iz najniže lige ovog regiona, o kojima se retko piše u medijima,“ ističe autor ovog obimnog fudbalkog spomenara novinar Slobodan Jerković.


U realizaciji ovog projekta pomogli su i ljudi iz rukovodstva Područnog fudbalskog saveza Vojvodine.

„Uspeli smo da obezbedimo veliki broj sponzora kako bi ova Revija ugledala svetlost dana. Sa ovom praksom ćemo nastaviti i u narednim godinama jer takav projekat zaslužuju svi fudbalski radnici ovog regiona koji je dao nemerljiv doprinos razvoju fudbala u našoj zemlji,“ dodaje Srđan Zavišin, predsednik Područnog fudbalskog saveza Vojvodine.

Izvor: RTV (Ljubenko Zvizdić)

ПретходниU Somboru oduzeto 15.850 litara naftnih derivata
СледећиProgram manifestacija u oktobru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.